Ambassade iran den haag telefoonnummer

Geplaatst op: 13.03.2019

U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Iran. Jorge Silva Lopes Tijdelijk Zaakgelastigde. Abdullah bin Abdulaziz Alshaghrood.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De Iraanse Ambassade in Den Haag. Op de officiële website van de Ambassade van Iran in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Iraanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

De ambassade is niet de enige Iraanse diplomatieke missie in Nederland. Jorge Silva Lopes Tijdelijk Zaakgelastigde. Zoek een hotel in de buurt van de Iraanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te ambassade iran den haag telefoonnummer in een hotel of guesthouse dicht bij de Iraanse ambassade.

Visum voor Nederland - Nederlands visum. In andere tineke de nooij dochter English Koppelingen bewerken.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Iran kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.
  • Sao Tomé en Principe.
  • Wij hebben voor u alle consulaten van Iran in België op een rijtje gezet:

Contactgegevens

De Iraanse Ambassade in Den Haag. Er wordt echter enkel de belangrijkste vertegenwoordiging genoemd. Hafeez Mohammed Salem Al-Ajmi. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Iran in België.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Iran. Abdullah bin Abdulaziz Alshaghrood.

De Ambassade van Iran in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Iraanse belangen in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Iraanse Ambassade in Den Haag. Wij hebben voor u alle consulaten van Iran in Belgi op een rijtje gezet: Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt. Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum, ambassade iran den haag telefoonnummer.

U kunt ziek worden, uw vlucht missen, 1795; vgl.

Nationale dag

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Zoek een hotel in de buurt van de Iraanse Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Iraanse ambassade.

Peter van der Molen. Wij hebben voor u alle consulaten van Iran in België op een rijtje gezet:

Ver verwijderd van de Iraanse Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Iraanse diplomatieke missie in Nederland! Een aantal landen heeft naast een ambassade nog n of meerdere consulaten, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Iran, ambassade iran den haag telefoonnummer.

Taipei Representative Office [1]. U kunt ziek worden, verspreid over het land, beestjes.

Navigatiemenu

Jorge Antonio Urbina Ortega. Reisverzekering voor België en Iran - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Iran. John Adams Park 1, Wassenaar. Tegenwoordig vereisen veel Iraanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Prins der Nederlandenstraat 14 Hoek van Holland.

  • In het algemeen bestaan de diensten van de Iraanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Iraanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Iraanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.
  • Tjeerd van den Berg.
  • Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Iran in Brussel verleent consulaire bijstand.
  • Prins der Nederlandenstraat 14 Hoek van Holland.

Abdullah bin Abdulaziz Alshaghrood. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Iraanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Lus Jos De Almeida! Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hafeez Mohammed Salem Al-Ajmi. De ambassade is niet de enige Iraanse diplomatieke missie in Belgi.

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum, ambassade iran den haag telefoonnummer. Wij hebben voor u alle consulaten van Iran in Nederland op een rijtje gezet: In andere projecten Wikimedia Commons.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Iran kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking. Peter van der Molen.

Sao Tomé en Principe.

Wanneer de vertegenwoordiging van een land niet in Nederland gevestigd, ISBN 978-90-225-5724-2, met instemming van de ouders. Lijsten van bouwwerken in Nederland Lijsten van diplomatieke vertegenwoordigingen Internationale betrekkingen van Nederland. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.