Hotmail account herstel werkt niet

Geplaatst op: 06.02.2019

We sturen de resultaten van uw aanvraag naar het e-mailadres dat u in het formulier hebt ingevuld. Joachim ,

In de meeste gevallen zal dit er toe leiden dat er via jouw account allemaal spam naar jouw contactpersonen wordt gestuurd.

Op het moment dat je je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld wordt dat meteen je nieuwe account-wachtwoord. Hoe kan ik dit oplossen? Goethals Geert , SaraAelbrecht Gemaakt op 18 november Nu moet ik 30 dagen wachten vooraleer ik iets kan wijzigen, met het risico dat mijn ex eerst bericht krijgt, en wederom alles blokkeert. Zelfs gechat met een chatservice en die komt ook niet met een alternatieve oplossing.

Sedert een week is mijn account geblokkeerd, Maar ik heb geen instellingen veranderdÂ… help. En ook niet via iemand anders zijn mail. Puerto Rico - Espaol. Het opgegeven alternatieve e-mailadres is dat van mijn ex. Reacties Dirkgebruik al jaren dezelfde plots kan ik me niet meer aanmelden.

Dit is heel slecht.

Ik weet niet meer precies welke postcode ik destijds heb gebruikt.

Het herstelformulier invullen

Vera , Wachtwoord veranderd, helpt niet. Ik wil het deblokeren en het gaat niet wat ken ik er aan doen, kan iemand mij helpen? Alternatief mailadres was ook veranderd evenals mijn tel nr wat was ingevoerd bij instellingen.

Zodra je een maal je gegevens gekoppeld is wordt deze bestanden verkocht aan allerlei organisaties zoals ruby casino. Nu zal het live team contact met me opnemen binnen 5 werkdagen. Als u een foutbericht 'We zijn nog niet klaar voor u' ziet wanneer u probeert toegang tot uw account te krijgen, is mogelijk nog de wachttijd van 30 dagen na het wijzigen van uw beveiligingsgegevens van kracht.

Estados Unidos - Espaol. esk Republika - etina? Marijn. Als er e-mails verzonden worden vanuit jouw adres verander je wachtwoord dan, 9 van de 10 keer los je het zo op. Microsoft is ook niet bereikbaar.

Voordat u begint

Maar ik heb geen instellingen veranderdÂ… help! Is uw probleem hiermee opgelost? Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Gettoxphotmail account herstel werkt niet, maar alle uitgaande post is geleegd, Luca. Dus wie kan mij helpen het is echt dringend. Ik kan er wel in, in zo'n goed Nederlands dat mijn broer bijna euro zond maar western union waarschuwde hem op tijd.

Alle ingaande post krijgt wel bedelberieven, in Zuid-Frankrijk.

Hotmail geblokkeerd! Waarom is mijn Hotmail account geblokkeerd?

Aziz , Als je de verificatiepagina hebt afgesloten kun je het opnieuw openen door het proces van het account herstellen opnieuw te doorlopen en dezelfde contactmethode te selecteren.

Service is te slecht voor woorden. Het is ongelooflijk de criminele en dit zijn veelal grote bedrijven hebben op internet vrij spel.

Heb het herstel formulier ook al 2 keer ingevuld maar ze vonden dat ik niet genoeg info had opgegeven terwijl ik alles had hotmail account herstel werkt niet.

Ik lees onder deze berichten elke keer hetzelfde maar er komt geen hulp antwoord. Volg dan de instructies. Hoe krijg ik die weer terug. Iemand al succes gehad. De vragenlijst weet ik niet juist in te vullen volgens het systeem en nu ben ik geblokkeerd omdat ik het te vaak probeer. Ik had mijn wachtwoord gewijzigd, en zag in me mailbox dat ik veel postmaster mail.

Een profiel herstellen in Outlook 2007

Kunt u mij zeggen wat te doen? MVG Dado Sahli , De naam van Hotmail is veranderd naar Outlook.

FrancisOp steeds meer fora staat de vraag:. En ook niet via iemand anders zijn mail.