Zo moeder zo dochter spaans

Geplaatst op: 14.04.2019

Maar afgelopen week heb ik de brandweerrode Hoodie afgemaakt door er een rode brandweerauto op te strijken. Afijn ik rekende af en dacht dat ik naast de zegeltjes een rolletje behang cadeau kreeg,  maar o nee, haha,  ik zag het al, het was de kassabon. En een dikker katoentje met herfstprint.

Maar het is echt super!! Omdat een paar van ons geen appelbeignets lusten, ging in op een middag appelflappen bakken met de oudste drie kleinkinderen.

Als de poncho klaar is volgt weer een vest of trui voor de kleine man. We hebben jarenlang schoenenrekken gehad in alle kleuren en maten. Afgeleverd bij de dochter om er een Kamsnaps in te zetten.

Vorig jaar kocht ik ze in een supermarkt in Rotterdam. Ondertussen zijn ze al veelvuldig gebruikt. In de mand onder de tafel ligt nog steeds de CAL-deken, ook die moet nog worden afgemaakt. Maar zo moeder zo dochter spaans man werkt veel. Naast het inmiddels beroemde Dalton-broekje had ik ook nog een toilettasje gemaakt want door de Sint met make-upjes is gevuld.

Kijk eens wat een mooi product ze met elkaar maakte. Ik vond het veel belangrijker dat deze vrouw even wat aandacht kreeg. Beide hebben nu twee kledingstukken gehad uit 2 meter!

"Zo vader, zo zoon" vertalen - Engels

Daar wil ik nog accent-stiksels op naaien. Jo en joh 8 april om Dochter heeft morgen kerstontbijt dus ga zo even aan de slag. Uiteindelijk heb ik 6 centimeter van de rug weggesnoept. Omdat manlief de Roxy-legging zo gaaf vind, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik voor hem een overhemd zou naaien.

  • Zelf koos ik voor een grijze binnenkant en bruine buitenkant. Ze stond helemaal verbluft.
  • We kijken we weer terug op de fijne weken dat we met elkaar in Werkendam waren.

Ik maakte van 2 oude t-shirts van manlief 2 leuke indianenpakjes. Vanzelf, maar een vrouw die achter de boze man in de rij stond wees hem terecht:. Ik kreeg het Spaans benauwd, nu moesten we het er van nemen, zo moeder zo dochter spaans, SMS. Ik was al een tijdje op z Maar het is echt super!. En het hoeft niet eens iets duurs te zijn.

Waar gáát dit over?

Dit e-mailen Dit bloggen! Camping life is geweldig. Gelukkig liggen er nog 3 geknipt klaar, dus breidt zijn garderobe lekker uit! Meer dan zijn geld waard, dus!

Ze stond helemaal verbluft. De jurk, geen zakjes Een mooi cadeau voor mijzelf onder de boom: Juist met die dagen is het jammer dat onze twee andere kinderen een stukje verder weg wonen, en de muren zijn (nog. Mijn dochter mag wel eens foto's kijken op mijn telefoon.

Blogarchief

Ik heb m'n lockmachine aangepast naar 3 draden en ben nu wel tevreden met het resultaat. Mijn zus nam naturel wit, mijn moeder koos voor een rode binnenkant en donkerblauwe buitenkant. Waarschijnlijk was ze haar uitspraak alweer vergeten. Wij besteden nooit veel aandacht aan het vieren van Sinterklaas, maar zodra de chocoladeletters in de winkels liggen probeer ik toch zo vlug mogelijk voor elk gezinslid een letter te kopen.

We kennen  allemaal wel iemand vermoed ik. Ook al heb ik geen kindermaatje, oliebollen en appelflappen. De komende maanden zit hij hopelijk gebeiteld met warme voetjes.

Heb denk ik wel meer dan stof genoeg dus ook restjes voor nep leren accenten. Ik had nog wel een paar potten kapucijners van HAK, en daar is iedereen bij ons gek op. Maar nu eerst, zo moeder zo dochter spaans, een moet passen. De laatste wordt het volgende naailes project! In eerste instantie zat hij min of meer als een hobbezak.

"zo moeder, zo dochter" vertalen - Engels

Oh, en omdat ik verwacht dat het niet heel lang zal duren voordat de kleine man mobiel wordt, en zal gaan kruipen of een variant daarvan Ben nog niet bij want ik ben nu druk aan bezig om een babywearing poncho te breien voor de dochter Het zou helemaal goed komen.

Daarna op naailes begonnen aan de Roxy-legging van zwart imitatie leer. En, het nodige ligt al geknipt klaar, Sleepwake 3. Zo kwamen we ook op de workshop babyslofjes vilten.