Hoe maak je mooie krullen die lang blijven zitten

Geplaatst op: 14.03.2019

Als ik een poging waag om mijn haar te krullen gebruik ik warmtekrullers of kleefrollers. De krultang is dus ook erg belangrijk. Gebruik niet te veel haarlak, dit is de meest gemaakte fout bij het krullen.

Ik haal dan grof mijn handen door het haar om de krullen los te maken, dus trek ze er niet uit met een borstel. Ik vroeg me af of je niet beter met je handen door je haar kunt woelen om de krul los te maken in plaats van te borstelen. Ik ga ze zeker eens uitproberen want als ik krullen in mijn haar maak, zijn ze in no time weer verdwenen. Heb je wat fijner of minder haar deel het haar dan in 2 delen en gebruik iets minder mousse, zeg maar een pingpongbal. De krultang is dus ook erg belangrijk.

Je kunt de paardenstaart laten zitten of ervoor kiezen om je elastiekje eruit te halen voor losse nonchalante waves. Er is moeilijk structuur in te brengen. Als je dit jezus wat slecht grappen verdeeld hebt, fhn je haar dan met behulp van een borstel glad.

Dit kan omdat de krultangkoppen gemaakt zijn van keramisch toermalijn? We moeten die nwe krultang van babyliss uitproberen en die sony cam er ff opzetten voor een filmpje.

Doe vervolgens het zelfde met het onderste gedeelte, draai deze alleen iets naar boven toe.

Ook interessant

Ermee aan de slag gaan is af en toe nog een beetje moeilijk. Natuurlijk is deze krultang niet persé nodig en zullen deze tips ook helpen bij jouw eigen vertrouwde krultang! Ontwarren Haal als het haar is afgekoeld de spelden er uit. De ISO krultang heeft geen klep waar je de haren tussen klemt, dit voorkomt deukjes in de krul.

Je kunt de paardenstaart laten zitten of ervoor kiezen om je elastiekje eruit te halen voor losse nonchalante waves.

  • Gebruik daarna een volume finish en sluit af met wat volume powder. Spray van een afstand van ongeveer 30 cm haarlak rond om de pluk dus niet direct op de pluk.
  • Als het echt helemaal droog is, borstel je het nog even door en dan ga je met de krultang pluk voor pluk krullen maken. Kimm raad alleen aan je haar te borstelen na het krullen als je een slag in je haar wilt.

Ik zal even beginnen met mijn natuurlijke haarvorm. Zet deze ook vast met een speld en laat de punten losjes aan de zijkant hangen. Zo licht mogelijke producten. Draai je in de richting van je gezicht dan krijg je juist minder volume. De krultang is een geweldige uitvinding. Shop de genoemde producten van Keune hier online!

Beautify Navigation

Zet de rest van het haar vast met een klem. Cancel je reactie Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Sanne dm 9 februari om

Als jullie nog tips hebben om je krullen langer te laten zitten zet ze dan in de comments. Ik haal dan grof mijn handen door het haar om de krullen los te maken, dus trek ze er niet uit met een borstel.

Dit doen ze om te voorkomen dat er een knik in je haar komt. Dat is dus ook mijn ervaring Yvonne, als ik mijn haar borstel zijn alle krullen er weer uit? Heb je wat fijner of hoe maak je mooie krullen die lang blijven zitten haar deel het haar dan in 2 delen en gebruik iets minder mousse, zeg maar een pingpongbal.

Mooie krullen met kerst in vijf stappen

Helaas blijft het toch moeilijk te bereiken en als het je dan toch eindelijk gelukt is, is het nog maar de vraag voor hoe lang het blijft zitten. Draai je in de richting van je gezicht dan krijg je juist minder volume. Voor de volgende stap kun je je haar eerst laten opdrogen maar je kunt dit ook gewoon met handdoek droog haar doen dat maakt helemaal niets uit.

Ermee aan de slag gaan is af en toe nog een beetje moeilijk. Met de juiste producten en gereedschappen zou je wel een slag kunnen maken.

Haarlak is enige antwoord, alleen blijft die echt plakken, maar t blijft gedoe met zwaar lang steil haar volgens mij. Geschreven door Het BeautyJournaal-team. Deel je haar in 3 delen en verdeel een hoeveelheid mousse ter grootte van een kleine tennisbal per deel, hoe maak je mooie krullen die lang blijven zitten.

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal. Zet de rest van het haar vast met een klem. Een volumepoeder is een soort talcpoeder die het haar stug maakt. Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

De krullen worden dan iets losser, jij hebt een goede lengte juist dat ze zouden moeten blijven zitten. Deze techniek is dus perfect voor de feestdagen.

Hoe krijg je krullen die blijven zitten?

Zo voorkom je dat je haar teveel opkrult waardoor je opeens wel heel erg kort haar hebt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Hoe breder je krultang, hoe groter je waves zullen worden. De tweede dag zijn ze bij mij wel een stuk losser maar dat vind ik vaak ook wel mooi.

Werk de krullen af met haarspray en laat de krullen echt goed drogen. Hoe dun je de pluk ook neemt. Vooraf ook weer altijd even inspuiten met lak.