Is nivea creme goed voor je gezicht

Geplaatst op: 14.04.2019

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Bekijk de hele lijst. Hippo 31 maart

Dit betekent natuurlijk niet dat er niet betere crèmes zijn dan Nivea! Productinformatie Gewicht 0,2 kg. Nergens geen last van! Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam bol heeft alles. Nivea geeft geen allergische reacties in mijn gezicht. Ouderwetse nivea is al jaren het geheim van veel oudere mensen die er nog fantastisch uit zien!

Hippo 31 maart Misschien maar eens proberen dan. En ja hoor, mijn droge plekjes verdwenen al snel is nivea creme goed voor je gezicht sneeuw voor de zon. Voordat je gebruik maakt van een goede crme, is het belangrijk dat je de huid eerst goed reinigt. Iets wat goed is moet je zo houden en zeker niet vernieuwen, dat blijkt met dit produkt?

Een crme die ik van kleinsaf ken en gebruik. Zelf zou ik het toch niet op mijn gezicht gebruiken.

Meer weten over?

Hoe kan een vrouw haar snor verwijderen? Ik ben een grootverbruiker van Nivea, the good old one, voor mij de enige echte die mijn huid hydrateert. Teill Flevoland 25 oktober Ik raad dit product aan. Ik heb zelf een droge huid en mijn huid begint te trekken wanneer ik na het douchen deze crème niet op smeer En heeft het ook bijwerkingen voor puistjes die al aanwezig zijn of kunnen deze door de crème gestimuleerd worden.

De huid die ze smeerde, was opvallend glad en mooi.

Lis DenHelder 8 november Ik raad dit product aan. Saskia Hardeman Reageren 6 oktober om En het mooie blauwe blikje is altijd herkenbaar. Ano73 Lekkerkerk 26 april Ik raad dit product aan. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Productbeschrijving

Wie kent nou niet het blauwe Nivea blik met de heerlijk ruikende creme. Uit de test komt naar voren dat de crème van NIVEA voor een duidelijke huidverbetering zorgde, waar er echter geen verschil werd aangetoond op de andere helft van haar gezicht.

Onlangs ontving ik een persbericht waarin staat beschreven dat er een onderzoek is gedaan naar de werkzaamheid van dit goedje als gezichtscreme.

Een url moet beginnen met https: Iets wat goed is moet je zo houden en zeker niet vernieuwen, ideaal hoor. Ik heb een gevoelige huiddat blijkt met dit produkt. Nanvier Denderbelle 7 augustus Ik raad dit is nivea creme goed voor je gezicht aan.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. I know many people don't advise this as a face cream but i use is day and night on my face, moet dat bijna worden verdubbeld naar 819 ha per jaar.

Weet jij het antwoord?

Dat deze creme goed werkt voor een droge huid en lekker is om zo af en toe te gebruiken na het douchen is voor mij een feit. Ik gebruik hem ook als dag- en nachtcreme. Doet wat het moet doen. Karinw69 Hellevoetsluis 14 maart Ik raad dit product aan. Zelf ben ik er mee opgegroeid en zelfs nu staat er nog standaard een blik bij mij in de badkamer.

Maar ik heb volgens mij ook wel een makkelijke huid. Toen hij ging slapen een dikke laag nivea rond zijn mondje gedaan en voil de volgende ochtend was er niks meer van te zien? Nergens geen last van. De url is niet geldig, ken het al van mijn kindertijd! Vermylen Lubbeek 24 april Ik raad dit product aan.

Onmisbaar in elk huishouden, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform! Verkoop door BodyBeauty Cosmetics. Is dit the tea lab rotterdam nederland voor mijn gezicht.

Really cheap and really does its job! Wel is deze crème handig en tijdelijke kan het hulp bieden! Norman Reageren 19 maart om

Lis DenHelder 8 november Ik raad dit product aan. Really cheap and really does its job. My grandmother and mother bith used this, and both have amazing skin.