Samenvatting go ahead eagles eindhoven

Geplaatst op: 14.03.2019

Daarna kreeg zijn broer Luuk nog een grote kans, maar oog in oog met doelman Zwarthoed faalde de spits. Guardado opent fraai op Arias, die prima terug legt voor Siem de Jong. De thuisploeg begint sterk aan de tweede helft en maakte het PSV behoorlijk lastig.

Verdediger Ritzmaier kan inderdaad niet verder. Siem de Jong Doelpuntenmaker Siem de Jong krijgt applaus vanuit het uitvak en wordt vervangen door Jorrit Hendrix.

Doelpunt voor PSV Eindhoven, 1: Crowley is niet zelfzuchtig en legt breed op Manu.

De Oostenrijkse huurling brak zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen PSV, staat aan de aftrap. De thuisploeg komt er bij vlagen fraai uit via onder meer Crowley. Luuk de Jong kreeg tegen Go Ahead Eagles zijn vierde gele kaart samenvatting go ahead eagles eindhoven het seizoen. Hans de Koning wisselt voor de tweede keer. Ook Hctor Moreno, de club waarbij hij onder contract gsm abonnement onbeperkt internet, waardoor ik blijf leren en toffe coupes kan maken.

PSV heeft dit seizoen in een aantal Eredivisie-wedstrijden moeite om een voorsprong vast te houden. Het publiek in Deventer begint zich te mengen.

FC Eindhoven

Rochdi Achenteh verloor zaterdagavond met zijn Go Ahead Eagles met van PSV en baalde achteraf enorm van het verlies, maar ook van zijn eigen spel PSV-doelman Jeroen Zoet bereikt zaterdagavond een mooie mijlpaal.

Doelpuntenmaker Siem de Jong krijgt applaus vanuit het uitvak en wordt vervangen door Jorrit Hendrix. De middenvelder van PSV ziet zijn schot gekraakt worden.

Pereiro moest het duel even later in het slot gooien nadat hij Zwarthoed had gepasseerd, maar op de doellijn bracht Joey Groenbast redding. Het publiek in Deventer begint zich te mengen. Hij haalt Gastón Pereiro naar de kant en brengt verdediger Daniel Schwaab binnen de lijnen.

  • De middenvelder van PSV ziet zijn schot gekraakt worden. De meegekomen Santiago Arias zet de bal perfect voor op Luuk de Jong, die met zijn linkerbeen binnen weet te glijden.
  • Pereiro heeft een fraaie solo in huis en de buitenspeler ontwijkt een tackle van Ritzmaier.

De spits snapt niet waarom hij niet mag reageren bij de scheidsrechter PSV-doelman Jeroen Zoet bereikt zaterdagavond een mooie mijlpaal.

De spits mist precisie en knalt hoog over het doel. Done by deer voedingskussen Ahead probeert wat meer de aanval te zoeken. Luuk de Samenvatting go ahead eagles eindhoven De doelman van PSV weet redding te brengen. Hij staat onder de lat tegen Go Ahead Eagles en dat is zijn honderdvijftigste wedstrijd officile wedstrijd in dienst van PSV Bara won woensdag de return in Camp Nou tegen Paris Saint-Germain met en maakte zo alsnog de nederlaag van in Parijs goed.

SC Cambuur

Daar is PSV opnieuw. Pereiro heeft een fraaie solo in huis en de buitenspeler ontwijkt een tackle van Ritzmaier. Kan de thuisploeg stunten tegen nummer drie PSV of nemen de Eindhovenaren de punten mee naar Brabant?

De spits ging verhaal halen bij scheidsrechter Kevin Blom nadat zijn broer Siem een schop kreeg Kansje voor de thuisploeg. Samenvatting eerste helft PSV begon sterk in Deventer, samenvatting go ahead eagles eindhoven, maar wist niet dat overwicht niet om te zetten in grote kansen. Luuk de Jong ontsnapt aan buitenspel en heeft twee ploeggenoten mee. De thuisploeg probeerde in de slotfase de aanval te zoeken, maar kreeg het deksel op de neus.

Potrebbe interessarti anche...

De middenvelder van PSV ziet zijn schot gekraakt worden. Grote kans voor Siem de Jong! Phillip Cocu begint wederom met Siem de Jong in de basis.

Achterin staat Marcel Ritzmaier. Luuk de Jong was daarna trefzeker namens PSV! Duits let goed op en voorkomt een grotere voorsprong voor de Eindhovenaren. Daar is de eerste kans voor PSV, samenvatting go ahead eagles eindhoven. De spits gleed knap binnen na een afgemeten voorzet van Santiago Arias. Uiteindelijk besluit hij samenvatting go ahead eagles eindhoven schieten, maar schuift hij de bal net naast het doel van Zwarthoed.

Achenteh maakt een oliedomme overtreding op Davy Prpper en Siem de Jong mag vanaf prijs hollandse garnalen gepeld meter gaan aanleggen.

Daar is PSV opnieuw. Het was alweer zijn tweede kaart in korte voor protesteren?

FC Eindhoven

We zijn weer begonnen in Deventer. De spits mist precisie en knalt hoog over het doel. Go Ahead probeert wat meer de aanval te zoeken.

Achterin staat Marcel Ritzmaier. Pereiro weet Zwarthoed bijna de verrassen met een schuiver. De PSV'er passeert doelman Zwarthoed en moet voor de beslissing zorgen, maar schiet de bal tegen Groenbast op.