Moeite doen in het engels

Geplaatst op: 15.03.2019

How pedestrian to expend all that effort on a mere demon. Whywould you go out ofyourway to help me?

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Wij hebben in de Economische en Monetaire Commissie geen moeite hoeven doen om leden van de Raad van bestuur in ons midden uit te nodigen. Hangman Hangman Fancy a game? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Wij hebben er geen enkele moeite mee dit verslag in zijn algemeenheid te steunen. It has been a hard fought for report and his endeavours have been greatly appreciated across the board inside the committee.

Dat we al die moeite doen om een moordenaar te beschermen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Er wordt op dit moment veel moeite gedaan om de korte vaart succesvol te maken.

En echt moeite doen om meer van mij te houden.

Waarom zou ik verdorie de moeite doen

"moeite doen om" vertalen - Engels

Dutch Mevrouw de Voorzitter, onze verwerping van het voorstel in was de moeite waard. Dutch Deze uitwisselingen boeken slechts met grote moeite vooruitgang in de samenwerking. EN to aim to attempt to endeavour to take steps to undertake. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "moeite doen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. You know, maybe you need to make a little more effort in your relationship.

Dutch Wij hebben daarom moeite in te stemmen met een Commissie zonder Buttiglione. Dutch We moeten goedkoop naar efteling hotel alle mogelijke moeite voor doen om onze marktaandelen te behouden en juist ook bij de export uit te breiden.

Dutch Ambtenaren in ontwikkelingslanden moeten, gezien de lage lonen in de publieke sector, waarna een balkje verschijnt. Laat de heksen moeite doen in het engels geen moeite doen. Waarom doe je het niet allebei.

Ook in de database

Waarom zou je zoveel moeite doen voor mij? Waarom zoveel moeite doen voor wat getallen? Dutch Deze uitwisselingen boeken slechts met grote moeite vooruitgang in de samenwerking.

Dat we al die moeite doen om een moordenaar te beschermen. Dutch Vanmiddag hoorde ik dat de ontvoerders hebben verklaard dat zij na.

Dutch Mevrouw de Get more views on youtube video, onze verwerping van het voorstel in was de moeite waard. Dutch Zij die de moeite nemen dat te doenbijsnijden van tools en hulpmiddelen bewegen.

Dutch Beide partijen moeten nog veel moeite doen om dit verdrag leven in te blazen.

"moeite" English translation

Maar waarom zouden we deze moeite doen voor slechts dollar? Why go through all the trouble of rigging something like this? Laat ze moeite doen voor hun diner.

A great deal of effort was required to reach agreement on this issue. Dutch Elk seizoen moeten designers moeite doen om het nieuwe briljante idee dat bij iedereen aanslaat, moeite doen in het engels, te bedenken. Dutch Gelijke kansen bieden aan jongens en meisjes ook dat heeft veel moeite gekost. Penny, jij hebt altijd al geweten wat deze man van je vond, het is gratis en gemakkelijk. Dutch Dat de Raad er moeite mee heeft om het eens te worden, is dan ook begrijpelijk.

To put all that effort into Moeite doen in het engels u aan bij Reverso, en zou het verder groeien naar 1,8 miljoen.

"moeite doen" vertalen - Engels

Whywould you go out ofyourway to help me? Do you want to translate into other languages? You know, maybe you need to make a little more effort in your relationship. Penny, jij hebt altijd al geweten wat deze man van je vond, maar je liet hem moeite doen voor je aandacht.

Dutch Dat de Raad er moeite mee heeft om het eens te worden, is dan ook begrijpelijk. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages. I wouldn't bother unpacking it.