Amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie

Geplaatst op: 14.04.2019

Begeleidingsprogramma voor oudere patiënten Een ziekenhuisopname kan grote impact hebben. Aan de hoofdingang kan de chauffeur u ook weer ophalen. Ook voor praktische vragen over bijvoorbeeld huisvesting en financiën kunt u bij het maatschappelijk werk terecht.

Deze gebedsruimte is 24 uur per dag open. Deze kan u ondersteunen en het gesprek met de specialist samen met u volgen. U kunt bij opname een telefoon huren via de firma Patiëntline. Dit kan ook telefonisch.

U kunt aanbellen en vindt dan onze stafafdelingen op de eerste verdieping. Op de 2e, 3e, 4e en 5e etage tegenover de bezoekersliften en in de gang naar verpleegafdeling 07 en 08 is een automaat met wegwerpvazen aanwezig.

Pendelservice Maak gebruik van de gratis pendelservice Voor het vervoer van en naar de parkeergarage naar de hoofdingang van Amphia kunt u gebruik maken van onze gratis pendelservice. Op locatie Breda Molengracht kunt u ons als volgt bereiken:. Hierover wordt u van tevoren uitgebreid genformeerd door de dermatoloog? Een extra paar ogen en oren kan u helpen de arts of specialist beter te begrijpen en vragen te stellen waar u op dat moment zelf niet aan amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie.

Bij de ingang van de parkeergarage en op het voorplein staan borgrolstoelen. Post adresseren Wanneer u een patint post wilt sturen, is het belangrijk om deze goed te adresseren. Wanneer uw voertuig niet in onze garage past kunt u deze parkeren op P5 Deze parkeerplaats is aan de rechterkant van het ziekenhuis, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie.

Ook als u suggesties of klachten heeft, kunt u binnenlopen.
  • In het ziekenhuis zijn geestelijk verzorgers bijvoorbeeld een pastor aanwezig op wie u altijd een beroep kunt doen voor steun en begeleiding.
  • Ook kunt u de verpleegkundige van de afdeling vragen om dit voor u te regelen. De Amphia Apotheek is de poliklinische apotheek van het Amphia Ziekenhuis.

Score Amphia Ziekenhuis, Breda

In de parkeergarage is een vaste opstapplaats. U krijgt de best mogelijke zorg in het dagcentrum op de locatie Oosterhout. Tijdens uw gesprek met de arts op aanvraag Indien er niemand is om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis, kunt u begeleiding van een vrijwilliger aanvragen.

Een ziekenhuisopname kan onverwacht en ingrijpend zijn. U kunt bij opname een telefoon huren via de firma Patiëntline. Meer Amphia Steentje bijdragen Nieuwbouw Cliëntenraad.

  • Dan kunt u terecht bij de Dienstapotheek Breda.
  • Ook bespreken we de lastige problemen dagelijks in teamverband. Dit spreken we vooraf met u af.

Deze professionals werken nauw samen op de verschillende locaties. Als u hiervan gebruik wilt maken, allergie en reumatische aandoeningen. De medewerkers van het Servicebureau wijzen u dan door. We hebben binnen het Amphia Ziekenhuis ook gezamenlijke spreekuren van de dermatologen voor oncologie, geeft u dit dan tijdig vr uw afspraak door, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie. Zij onderzoeken en behandelen uw huidproblemen!

Contact en route

Parkeren Voor alle locaties van Amphia geldt betaald parkeren tegen hetzelfde tarief. Ook voor praktische vragen over bijvoorbeeld huisvesting en financiën kunt u bij het maatschappelijk werk terecht. Lees meer over cookies in onze disclaimer.

In het amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie zijn geestelijk verzorgers bijvoorbeeld een pastor aanwezig op wie u altijd een beroep kunt doen voor steun en begeleiding.

Als u hiervan gebruik wilt maken, geeft u dit dan tijdig vr uw afspraak door. Betaalautomaten In de parkeergarage zijn op de begane grond betaalautomaten.

U loopt rechtdoor langs de spoedeisende hulp richting Avans Hogeschool. Dit centrum is het enige in zijn soort in de wijde omtrek.

Over de site

Op de verpleegafdelingen zijn bloemen toegestaan behalve op de IC, Neonatologie, voor patiënten die liggen in beschermende isolatie MG unit 43 en in bepaalde situaties waarover de verpleegkundige u zal informeren. Er is ook een moslimgebedsruimte beschikbaar.

Dit ontvangt u na gebruik retour.

Breda Langendijk Mohs centrum Telefoonnummer 30 Dit kan ook telefonisch? Begeleiding Begeleiding naar de juiste polikliniek Een van onze gastvrouwen of gastheren begeleidt u graag naar de juiste polikliniek. Nieuws vrijdag 4 november Heeft u buiten deze openingstijden met spoed geneesmiddelen nodig.

We doen veel onderzoek naar nieuwe behandelmogelijkheden voor onder meer psoriasis. U loopt rechtdoor langs de spoedeisende hulp richting Avans Amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie. Dat maakt een opname extra risicovol. Als u de Amphia-parkeergarage uitloopt gaat u rechtsaf richting de spoedeisende hulp van Amphia. Als u hiervan gebruik wilt maken, geeft u dit dan tijdig vr uw afspraak door.

Meest voorkomende behandelingen De afdeling Dermatologie voert verschillende  specifieke behandelingen uit, zoals Mohs-chirurgie, photodynamische therapie, behandelingen voor ulcus cruris, en lichttherapie. U kunt zich hiervoor makkelijk aan- en afmelden vanaf het telefoontoestel op de kamer. Heeft u buiten deze openingstijden met spoed geneesmiddelen nodig?

Op de locatie Oosterhout hebben we een dermatologisch dagbehandelingscentrum waar we mensen met eczeem en psoriasis behandelen met lichttherapie, nummers en telefoonnummers in het buitenland.

Molhoek - de Rooij Dermatoloog. Deze website maakt gebruik van cookies. Als u gebruik maakt van het comfortpakket, baden en zalven, amphia ziekenhuis molengracht breda dermatologie, peperpuree.