Huizen te koop gemeente nieuwkoop

Geplaatst op: 11.04.2019

Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Wandelen, zonnen, luieren, spelen en zwemmen, voor jong en oud.

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Kijk voor meer informatie op website van het Strand Zomer: Een verrassend ruime goed onderhouden hoekwoning met stenen garage gelegen op een mooie, rustige en centrale locatie in nieuwkoop. Fraai aangelegde tuin met doorvaar. Zo krijgt u een beeld van de grootte en ligging van de kavels en kunt u rondlopen in wellicht uw toekomstige tuin. Echt zo'n plek waar u waarschijnlijk nooit meer weg wilt.

Het plan is opgeknipt in 4 fasen.

Grote houten bergruimte naast het huis. Kosten bouw eigen woning, huizen te koop gemeente nieuwkoop. De overige kavels zijn allemaal verkocht of in optie genomen. Het Meijepark biedt plaats aan een aantal avontuurlijke, natuurlijke speelvoorzieningen voor de wat oudere kinderen jaar , een groot zwemcarr en een strandtent. Een prachtige kans voor iemand die een niet-standaard woning zoekt op een vrije locatie.

  • Ultieme rust en vrijheid.
  • Riante twee-onder-één kapwoning met garage en eigen oprit voor meerdere autos in een kindvriendelijke wijk de woning beschikt over 4 ruime slaapkame.

De kavels zijn op de eilanden uitgezet. Fraai aangelegde tuin met doorvaar. Woonkamer, keuken, toilet zijn vernieuwd en de indeling op de begane grond is gewijzigd zodat er een meer praktische leefruimte is ontstaan.

De afwerkingen zijn dik in o We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid.

Een goed onderhouden finse bungalow. Laat het ons dan even weten. Heeft u vragen omtrent het nieuwbouwproject Zuidhoek of wilt u het eiland bekijken. Dan bent u hier op het juiste adres. De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk op loopafstand voor de winkels, de Nieuwkoopse Eilanden. Zuidhoek Nieuwkoop Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ontwikkelen wij momenteel de prachtige huizen te koop gemeente nieuwkoop Zuidhoek, openbaar vervoer en de.

Op het eind van het park. Er zijn duitse vertaling voor met vriendelijke groet op fase 4 nog enkele kavels beschikbaar.

Omschrijving

Hier is rust en ruimte voor plant, dier en mens, ondanks de drukte van de Randstad. De plassen met riet en bomen, maar ook de omliggende polders en sloten zijn van een grote schoonheid. Beslist een woning waar u aan ruimte en wooncomfort niks te kort zult komen. Wilt u bijzonder wonen!

Fase 1, 2 en 3 zijn helemaal verkocht of in optie genomen, huizen te koop gemeente nieuwkoop. Bereken je maximale hypotheek. In totaal duurt de ontwikkeling circa 7 jaar. Een ruime keuze aan materialen ten behoeve van het uiterlijk van uw woning. U bent van harte welkom om op afspraak de woning van binnen te bezichtigen.

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Heeft u vragen omtrent het nieuwbouwproject Zuidhoek of wilt u het eiland bekijken? Het plan Zuidhoek omvat ook de ontwikkeling van het recreatiegebied Meijepark. De eilanden zijn dicht beplant met wilgen en elzen en hebben natuurvriendelijke oevers. Ruime gezinswoningen in een gezellige buurt. Op een aantrekkelijke locatie in de nieuwbouwwijk nieuw venne nabij het golfterrein, staat deze moderne en eigentijdse royale hoekwoning met prima afwerkingen en zonnig gelegen achtertuin te koop.

  • Vanaf de Zuidhoek bent u binnen vijf minuten rijden in het centrum van Nieuwkoop.
  • In totaal duurt de ontwikkeling circa 7 jaar.
  • Heeft u vragen omtrent het nieuwbouwproject Zuidhoek of wilt u het eiland bekijken?
  • Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven?

De plassen met riet en bomen, aantrekkelijk voor jong en oud! Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente, huizen te koop gemeente nieuwkoop. Bereken je maximale hypotheek. Een eigen steiger met aanlegplaats voor een sloep. Elke dag genieten van het uitzicht over de Nieuwkoopse plassen. De overige kavels zijn allemaal verkocht of in optie genomen. Ruime voortuin en zeer diepe achtertuin. Het wordt een avontuurlijk park, maar ook de omliggende polders en sloten zijn van een grote schoonheid.

Voorzieningen

De voorzieningen zijn zoveel mogelijk geclusterd aan de zuidzijde van het Meijepark. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben. De overige kavels zijn allemaal verkocht of in optie genomen. Met trots kunnen wij zeggen dat Fase 1, 2 en 3 op Zuidhoek helemaal in optie is genomen of verkocht.

Een verrassend ruime goed onderhouden hoekwoning met stenen garage gelegen op een mooie, rustige en centrale locatie in nieuwkoop? Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Opvallend ruime eengezinswoning met een diepe tuin en een heerlijk rustige ligging aan een autovrije straat.