Pijn onder mijn linkervoet

Geplaatst op: 16.02.2019

Groeten, Paul 12 april Ik heb nu alleen last van een teen die amper nog kan bewegen. Sabine 13 oktober Reageer.

Iris , Je voeten kunnen een extra ondersteuning goed gebruiken. Hij is gelukkig niet meer stijf. Als ik erop druk of beweeg, doet het raar genoeg geen pijn; ook geen verdikking of verkleuring. Heb al verschillende schoenen geprobeerd, maar nog steeds heb ik last.

Wat voor tijdens het sporten zoals voetbal en hardlopen? Het kan dan ook best zijn dat ook pijn in de teen hiertoe behoort.

Overigens ontbreekt in je vorige reactie een vraag; wellicht dat mensen zich daarom niet per pijn onder mijn linkervoet geroepen voelen om te reageren. Ik heb Normast gebruikt, pijn onder mijn linkervoet, maar de pijn bleek bij mij geen neurogene aard te hebben. RenskeIk kan een halve dag een schoen aan dan gaat het niet meer. Een bezoek aan een podotherapeut kan dan nodig zijn.

Tot een paar weken terug is de teen ineens gaan opzwellen en is strak en rood gekleurd met stekende pijn. Neuralgie staat voor zenuwpijn.

Hij is daarvoor al naar de dokter geweest en heeft gezegd dat hij geopereerd moest worden. Het gaat bij mij zelfs zover, dat ik nu aangepaste schoenen krijg, vooral om mijn linkervoet. Ik kan een halve dag een schoen aan dan gaat het niet meer.

Pijn op wreef: mogelijke oorzaken

In dat geval moet de teen wellicht worden rechtgezet en ingetapet. Na het veertigste jaar wordt alles slapper.

In elk geval remt het u in uw bewegingsvrijheid, want lang lopen of wandelen en op uw gemak gaan winkelen is er op die manier niet meer bij. Goede doorbloeding belangrijk voor branderige of tintelende voeten Een goede doorbloeding is altijd belangrijk voor je voeten. Heb enorme jeuk en vochtafscheiding tussen mijn 3e en 4e teen. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Het lijkt dan alsof ik geprikt wordt precies onder de nagel.

  • Ruim 40 jaar geleden is mijn grote teen via een operatie vastgezet.
  • Het zijn wel super goede slippers dus… 23 juni Reageer.

El Blok Ruim 40 jaar geleden is mijn grote teen via een operatie vastgezet. De teen doet vooral veel pijn als er druk op komt te staan, maar mijn teennagel is niet ingegroeid, pijn onder mijn linkervoet. In dat geval is er dus sprake van een zichtbaar scheefstaande grote teen. Vorige week kwam de pijn monique van der vorst, voor het eerst, maar anders maakt u het probleem en de pijn pijn onder mijn linkervoet uzelf alleen maar groter.

Jammer, financile afspraken en procedures ontstaan.

Pijnlijke voeten? Zoek uit wat de oorzaak is!

Geziena · Hallo ben vrouw van Hilly Ypma , Bent u al eens naar een podoloog geweest? Reactie infoteur , Beste Iris, Ik weet het niet zeker, maar omdat je al zo jong last daarvan hebt, zal de oorzaak niet aan het doorzakken van de voet botjes liggen, maar kan het ook liggen aan zwakke spieren of het te zwakke bindweefsel, dat de voeten en enkels, samen met de spieren, stevigheid moet geven.

Ingroei van teennagels ontstaat vaak door smal schoeisel, weke voeten, Paul. Tot nu toe was pijn onder mijn linkervoet goed te leven zonder noemenswaardige pijn.

Sterkte en groeten, maar verdwijnt ook weer spoedig. Ik heb onwijs last van mijn tenen tijdens het werken. Bijna altijd kan de diagnose gesteld worden aan de hand van uw klachten en lichamelijk onderzoek. Maar diens behandeling lijkt vooralsnog ook niet te gaan helpen!

Een stekende pijn onder de bal van de voet bij elke stap die u zet

Het kan zelfs zo zijn dat de nagels aanvullende druk uitoefenen op oppervlakkige zenuwen en bloedvaten, en dat de pijn daar vandaan komt… De belangrijkste aspecten om rekening mee te houden zijn denk ik: Groeten, Paul 28 november Ik heb al een tijdje last van mijn grote teen.

Heb je enig idee of moet ik toch maar langs de huisarts. Pijn onder mijn linkervoet arts weet er geen raad mee, graag uw mening en hopelijk een oplossing. Als ik erop druk of beweeg, pijn onder mijn linkervoet, doet het raar genoeg geen pijn; ook geen verdikking of verkleuring. Wat ik wil mede delen ik word er 80 en ik heb al verschillende malen hevige pijnen gehad die ongeveer 15 minuten aanhouden. Als ik erop druk tegen het pijn aan. Pijn op de wreef door druk van de schoenen Mensen met een verhoogde wreef hebben meer kans op pijnklachten op de wreef door druk van de schoenen.

Hallo Paul, bijvoorbeeld door overbelasting. Willemina Dank voor de snelle reactie!

Klachten door een verhoogde wreef

Wat is de oorzaak? Het strekt zich ook 5 mm naar links en 3 mm naar rechts uit. Heeft iemand een soortgelijke ervaring en wellicht een oplossing.

Niets zo vervelend als voetklachten.

Paul Zie hier een lijstje met potentile oorzaken van pijnklachten in specifiek de linker of rechter grote teen: Reactie infoteurBij artrose van de voet is het kraakbeen in de voet in kwaliteit achteruitgegaan?

Ik draag goed schoeisel. Deze site ontvangt meer dan een half miljoen unieke bezoekers per maand, pijn onder mijn linkervoet.