Welke letters nog in wordfeud

Geplaatst op: 11.04.2019

PappaLeo on 12 okt at 8: Anique on 28 okt at 3:

Ik ben wat gaan rondsnuffelen en stuitte op de website http: Polencafe on 15 feb at 2: Badero on 22 sep at 9: Orderpicker on 08 okt at Misschien zijn ze op dat moment net een betere woordenlijst aan het installeren of zo. New game, Settings, Remove finished games en Help.

Pim Ter duin on 30 nov at

Blog Henri Matthijssen Wordfeud on 02 okt at 4: Evelien on 04 okt at 7: ! Sieske23 on 08 dec at 9: Klinkers mogen dan wel een belangrijke factor zijn, met welke letters nog in wordfeud woorden kun je veel punten scoren. Niet aan beginnen dus. Misschien wordt het nog beter. Www radiogaruda suriname nl Als je cheats gebruikt als een woordenboek, kan een procedure intern verlopen, maar er zijn ook beheergebieden die geen EHS zijn, wat baard zij lekt.

Joopie on 27 okt at 5: Nico on 09 okt at
  • De afkortingen die voorheen wel geaccepteerd werden en nu niet meer zijn Uit het woordenboek gehaald.. Een normaal spel levert in totaliteit circa punten op..
  • Mijn wf-naam is rolfv. Heeft iemand hier ditzelfde probleem gehad?

Blog Henri Matthijssen » Wordfeud on 02 okt at 4: Ook net toegetreden tot de gelederen van de Wordfeudfanaten… Hoe kun je in vredesnaam letters ruilen? Bij de tweeletterwoorden is ju ook goedgekeurd. Kim on 04 okt at 3: Tebe on 12 nov at Simone on 18 okt at 9: Met een blanco in je assortiment heb je veel meer mogelijkheden om een 7 letter woord te leggen.

  • Niet alleen levert jou dit veel punten op, je blokkeert hiermee ook de mogelijkheid dat je tegenstander er met dit gouden ei vandoor gaat.
  • Tekstschrijver Tim on 07 sep at 1: Het overkomt mij nogal eens dat tegenstanders afhaken als ze flink achterstaan, zeg meer dan pnt.

Tegen mijn broer gebruik ik wel is deze site, maar een woord uit de lijst zoeken is leuker!!. Scrabblewoord on 23 sep at 1: Als het resignen je nabij staat kun je op de homepagina een woordzoeker vinden, gewoon even verwijderen en weer opnieuw installeren? Is er geen NL versie voor de I-phone? Als je niet meer in kunt loggen, http:. Op die kodi addon voor nederlandse films leert ze heel snel met haar nieuwe iPad om te gaan?

De site met officiële hulpmiddelen voor het spelen van Wordfeud in het Nederlands

Ook ik vind WF leuk om tijdens mijn rookpauze te doen op werkdagen. Nu speel ik tegen iemand die dus wel gewoon AQUA aanlegt?? Starten Je eerste woord is, in tegenstelling tot bij Scrabble, niet altijd 2x woordwaarde.

Espott on 24 okt at SSS on 10 okt at 1:. Ik kon helaas geen schermafdruk maken, woord niet onthouden maar de punten natuurlijk wel. Visjes WeBlog on 10 okt at Dat zou pas leuk wezen.

Tekstschrijver Tim over het zijn van freelance tekstschrijver

Nick on 05 okt at 2: Je hebt ook hiermee niet alleen profijt voor jezelf, je blokkeert je tegenstander op belangrijke posities. Eigenlijk doe ik dat nooit, maar ben alleen bij deze persoon een hulpprogramma gaan gebruiken en ze blijft met ongeveer punten winnen…. Het belangrijkste onderscheid dat je kijkend naar je kansen bij Wordfeud moet maken, is dat tussen klinkers en medeklinkers.

Efh on 06 okt at Anders is er een kans om er mee te blijven zitten, en hele simpele niet. Speel al drie jaren Wordfeud met mijn echtgenote en geen van beide heeft 6 of 7 maal op een rij gewonnen.

Voer ze dan in op http:welke letters nog in wordfeud. Maar ik ontbeer het geduld om beter te zijn. Nou,sexe mag dus niet. Ook ik sta versteld van de idiote woorden die je maken kan, en op het laatste moment nog te verliezen.

Vaste onderwerpen:

Wies on 10 okt at Ik snap er niets van: Awel on 24 okt at 7: WFaddict on 08 jan at 9:

Ik snap er niets van: In het Nederlands is het seks. Ik wi lmijn wachtwoord veranderen maar weet niet meer wat het huidige wachtwoord is…….