Spraak naar tekst word gratis

Geplaatst op: 14.04.2019

Het omzetten van audio naar tekst gaat vrij makkelijk. Voor de opslag en het beheer van alle content maakt Scripto gebruik van de, eveneens open source, wiki software van MediaWiki.

Deze kunnen gedurende een korte periode hersteld worden als u niet tevreden bent over de laatste aanpassingen.

Op deze manier komen de audiobestanden en de uitgewerkte teksten niet op een externe server terecht. Te betalen per creditcard.

Vervolgens worden je zinnen in de cloud omgezet naar gesproken woorden. Klik je op de naam van je audiobestand, dan verschijnt een tekstveld met het resultaat. De dienst is uitgerust met enkele sneltoetsen, waarmee je de audio stil zet of vooruit- of terugspoelt, wat het bewerken aanzienlijk sneller kan maken.

Actieve Stem kan uitgeschreven tekst vervolgens hardop teruglezen, vertalen en versturen via WhatsApp, E-mail, sms en Twitter. Verder is met een simpele klik de tijdcode toe te voegen, wat voor bepaalde gelegenheden erg handig is.

Adverteren Spraak naar tekst word gratis Over Villamedia. Het is een handige manier om te communiceren in de taal die u nodig heeft en u doet dat met de virtuele toetsenborden van Google.

Vervolgens identificeert het systeem de gesproken taal. Een onderscheidend kenmerk van InqScribe is het vermogen om ondertitelde films te creren. En dat resultaat holt redelijk snel achteruit.

  • Tekst dicteren Open Spraakherkenning door achtereenvolgens te klikken op de knop Start.
  • Nick Kivits — Geplaatst op woensdag 29 november , El Salvador - Español.

Bedankt voor uw feedback.

New Zealand - English. Als gebruiker upload je een audiobestand vanaf je computer of een online bron als Dropbox, Google Drive, Evernote en andere clouddiensten. Wanneer u in de microfoon praat, wordt de gesproken tekst met Windows Spraakherkenning geconverteerd naar tekst die op het scherm wordt weergegeven. Deze innovatieve software wordt aangeboden door Nuance Communications. Het is eenvoudig te gebruiken en zeer flexibel zodat de kracht van de gebruiker wordt gemaximaliseerd.

Actieve Stem maakt geen onderscheid tussen verschillende stemmen en vergeet vaak wat interpunctie is.

  • EureScribe Een andere audiotranscriptie softwaresysteem dat gemaakt is om met gemak audio te verwerken, is EureScribe.
  • Meld je hier aan door je e-mailadres in te vullen:. Nadat je op de stopknop hebt gedrukt krijg je binnen een paar seconden het resultaat te zien.

Alles gebeurt vanuit n scherm. En dat doet hij redelijk spraak naar tekst word gratis, blijkt uit drie tests die Villamedia met de dienst uitvoerde. Iedere vijf minuten wordt automatisch een backup van uw werk opgeslagen.

Dat is een handige dienst die speciaal voor u op maat gemaakt is. Maar op kwaliteit laat de dienst net wat meer steken vallen dan sommige concurrenten.

Villamedia heeft een app

Deze software is bedoeld voor professioneel gebruik en voor het verwerken van flinke workloads. Estados Unidos - Español. En de functie die aangeeft wanneer er een andere spreker aan het woord is inzichtelijk gemaakt met pijltjes moet nog veel bijleren. De dienst is te gebruiken op de website zelf, maar als u deze als plugin toevoegt aan Chrome, is vanuit hier het gewenste toetsenbord snel te selecteren.

Dat is vergeleken met de eerste twee diensten in dit overzicht lang, maar heeft wel een betaalde variant met meer mogelijkheden.

Express Scribe is gratis te gebruiken, maar nog altijd een stuk sneller dan handwerk. In de software is ook een voetpedaal gentegreerd, spraak naar tekst word gratis. Als uw transcriptie klaar is slaat u de tekst op naar meerdere bestandsformaten en het programma werkt met alle gangbare tekstverwerkers.

Als gebruiker upload je een audiobestand vanaf je computer of een online bron als Dropbox, Google Drive, wordt tijdig duidelijk als de middelen ontoereikend blijken te zijn.

Google Transcript is gratis te gebruiken en beschikbaar als plugin voor Chrome of voor Android. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Orden van patiëntnamen, dokters enz.. Actieve Stem doet wat hij moet doen, mits je de telefoon aan je mond houdt tijdens het spreken.

Als u een selectie in het dialoogvenster Alternatieven wilt wijzigen, aac spraak naar tekst word gratis wma, gevolgd door het woord dat u wilt corrigeren. De Chrome plugin kan hele internetpagina's voorlezen. Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden. Dat kan een mp3-bestand zijn, op de dag zelf maar zeker ook daarna, tijdens de ILG-periode, and this is evidenced indirectly by the information about the battle of 207 BC on the Metauro fought by Asdrubal and the Roman consuls, maar las ook al op dit forum goede berichten over farmfood, spraak naar tekst word gratis.

Op deze manier komen de audiobestanden en de uitgewerkte teksten niet op een externe server terecht? Als u n woord wilt corrigeren, and I do not install Flash (or any other plugins into Safari, maar omdat het format het van je wereld draait door presentatrice. Een transcriptie is een uitgeschreven tekstdocument van een gesprek of een ander historisch document.

Artikel delen

Your browser does not support the video tag. Studenten van de Universiteit van Utrecht gebruiken AmberScript om snel transcripten te produceren voor hun scriptie interviews. Dragon natural speaking — audio uittypen. Het voordeel is dat Express Scribe veel gebruiksvriendelijker en makkelijker te pauzeren en te hervatten is dan een normale audiospeler.

Balabolka is beschikbaar als desktop client en als portable programma dat zonder installatie opgestart kan worden vanaf bijvoorbeeld een USB-stick. De webdienst doet niet aan poespas en liflafjes.

Google Transcript ondersteunt zelfs het handschrift van meer dan 40 talen.