Afspraak huisarts markt etten leur

Geplaatst op: 13.03.2019

Wilt u tijdens uw contact met de praktijk niet geholpen worden door één van de huisartsen in opleiding, laat u dat dan even weten? Luisteren wij voldoende naar de wensen van onze cliënten?

Bent u chronische patiënt? Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. Informatiebronnen Nieuwsberichten Aanmelden nieuwsbrief.

Dokter Vrolijk in de wachtkamer. Zorg voor chronisch zieken. Zo weet het kind bijvoorbeeld dat het zich bij de dokter moet uitkleden en welke onderzoeken de dokter gaat doen.

Het Huisartsenteam op LinkedIn! U heeft toegang tot de volgende functies: Kies beter Rij veilig met medicijnen Bijwerkingen medicijn melden Bevolkingsonderzoek darmkanker Naar je huisarts. Wat is goede ouderenzorg. Het doel van het netwerk is om de samenwerking tussen universiteit en huisartsenpraktijken te versterken met als uiteindelijk doel de kwaliteit van opleiding, onderwijs, afspraak huisarts markt etten leur, hier komt u echt helemaal tot rust.

De privacy van patinten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk.

Het Huisartsenteam op Twitter. Dit is een groep van elf huisartsenpraktijken die verbonden zijn aan het EramusMC. Cliëntenraad Patiëntervaringen Niet tevreden?

Huisartsenpraktijk Haze

Behandeling Zorgaanbieders bij diabetes. Informatiebronnen Nieuwsberichten Aanmelden nieuwsbrief. Zo weet het kind bijvoorbeeld dat het zich bij de dokter moet uitkleden en welke onderzoeken de dokter gaat doen.

Cliëntenraad Patiëntervaringen Niet tevreden? Dat is een leuke afwisseling tussen de normale taken door.

  • We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.
  • Het Huisartsenteam op YouTube. Kies beter Rij veilig met medicijnen Bijwerkingen medicijn melden Bevolkingsonderzoek darmkanker Naar je huisarts.

De privacy van patinten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Contact met uw huisarts. Zij zijn beide volwaardige, bevoegde artsen die in een drie-jarige opleiding worden opgeleid tot huisarts.

Zo weet het kind bijvoorbeeld dat het zich bij de dokter moet uitkleden en welke onderzoeken de dokter gaat doen. Kies beter Rij veilig met medicijnen Bijwerkingen medicijn melden Bevolkingsonderzoek darmkanker Naar je huisarts, afspraak huisarts markt etten leur.

Dokter Vrolijk in de wachtkamer

En dan geeft het wel een heel fijn gevoel aan het einde van de dag, dat het toch weer is gelukt met het hele team. Wat zijn hart- en vaatziekten? Selecteer uw woonplaats en kies uw huisartsenteam.

Vanaf 1 juli heeft onze praktijk een nieuwe naam: Is uw interesse gewekt? Het Huisartsenteam op Twitter. Dit is een groep van elf huisartsenpraktijken die verbonden zijn aan het EramusMC? Het Huisartsenteam op Facebook. Kies beter Rij veilig met medicijnen Bijwerkingen medicijn melden Bevolkingsonderzoek darmkanker Naar je huisarts.

Regel met gemak uw zorg online

Cliëntenraad Patiëntervaringen Niet tevreden? Op deze oproep zal onze nieuwe naam vermeld staan. Het Huisartsenteam op YouTube. Hier kunt u zich aanmelden voor assertiviteitstraining en mindfulness.

Wilt u meedoen tweede woning in spanje fiscaal het patinttevredenheidsonderzoek Qualiview. Wilt u tijdens uw contact met de praktijk niet geholpen worden door n van de huisartsen in opleiding, laat u dat dan even weten.

Zorgverleners afspraak huisarts markt etten leur de buurt. De innovatieve zorggroep Ketenzorg Zorgpartners Clintenraad Resultaten. Ook ons telefoonnummer blijft Dit is best logisch. Het Huisartsenteam 10 jaar. Daarna maak ik een begin met het verwerken van de berichten van de huisartsenpost, uitslagen en andere berichten.

Cliëntenraadslid gezocht!

Zit uw kind ook wel eens zenuwachtig in de wachtkamer? Online afspraken maken Uw medicatieoverzicht inzien Herhaalrecepten bestellen Vragen stellen door middel van e-Consult Contactgegevens van uw praktijk U kunt de app downloaden in de  App Store  of in  GooglePlay. Het Huisartsenteam op Twitter.

Zorg voor chronisch zieken. Alle actuele afspraak huisarts markt etten leur worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patinten en zorgverleners te voorkomen. Wilt u tijdens uw contact met de praktijk niet geholpen worden door n van de huisartsen in opleiding, laat u dat dan even weten.