Bassie en adriaan afleveringen gemist

Geplaatst op: 14.04.2019

Het verschil tussen hoog en laag. Op het spoor van Joris.

Rechten en officiele website van de makers: Zoek het goede spoor, al is het nog zo smal. Als je in de put zit, vind je het pakje. De verzonken stad deel 4. Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen.

Bas en Aad van Tor Website: Bassie en adriaan afleveringen gemist is een acrobaat en is vooral te herkennen aan zijn paarsblauwe blouse met ruches in de stijl van de jaren 70 van de 20e eeuw? De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum.

De verzonken stad deel 5. Onder water op een droge plek. De huilende professor deel 2.

De plaaggeest Deel 4. Bassie krijgt een lesje.

Bassie & Adriaan En De Geheimzinnige Opdracht gemist?

Achter de wolken schijnt de zon. De verzonken stad deel 5. Wie gaat er mee. De verdwenen kroon Deel 4. De 3de van de Een rustige, luie vakantie?

  • De verzonken stad deel 2. En anders helpt de community van
  • De Diamand deel 3.

Het paard van Troje? De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum? De schuilplaats van de Professor. De huilende professor deel 3! Vier seizoenen heeft een jaar. Het pakje ligt 30 meter onder water op een droge plaats.

Bassie en Adriaan Filmpjes

In het circus - deel 3. De Diamand deel 2. Op reis door Europa deel 1. Het geheim van de sleutel deel 6.

Hoe een bal kan rollen. Vind je deze serie leuk, dan kan je deze hieronder makkelijk delen met je vrienden. Quotes van Bassie en Adriaan. Engelse les - Chinees.

Bassie en Adriaan

De Diamand deel 2. De pilotaflevering werd gemaakt in De verdwenen kroon deel 2. De Diamand deel 4. De schuilplaats van de Professor.

Op zoek naar de schat. De grootste diamant ter wereld. Dansen is plezier voor 2. Op reis door Europa deel 2. Als je in de put zit, vind je het pakje. Op Schattenjacht Deel 1. Uit de hand van een kindervriend. De huilende professor deel 6.

Bassie en zijn spiegelbeeld. Kleren maken de clown. Een Leuk Spaans Dorp.

Op Reis Naar Spanje. Leren lachen deel De huilende professor deel 5. Een Sleutel Als Losgeld.