De pannekoekenbakker zuidland simonshaven

Geplaatst op: 14.04.2019

De kinderen hebben genoten. Fietsroutes in de buurt Lengte 53 km Provincie Zuid-Holland.

Hadden 4 juli ook gereserveerd, maar hebben reservering snel ingetrokken. In plaats van 4 smulmunten, krijg jij 6 smulmunten per pannenkoek! Wij komen hier zeker terug! Midden in het recreatiegebied Bernisse, tussen Spijkenisse en Hellevoetsluis, vindt u op het mooiste plekje van Voorne-Putten ons restaurant.

Na de soep hebben we anderhalf uur moeten wachten op onze pannenkoeken. U bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te stappen.

In ons kindvriendelijke restaurant ben je van harte welkom, de pannekoekenbakker zuidland simonshaven, voor welke gelegenheid dan ook. Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes en acties!

Veel keuze met betrekking tot pannenkoeken. Foodandrink In Zuidland Ring 2. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

Zeker voor herhaling vatbaar! Weer lekker genoten van een overheerlijke pannenkoek. Taxibedrijf Overgaauw Langeweg 2b.
  • Maar we hoorden telkens als we vroegen waar ze bleven, komt er zo aan. Altijd een feest Arrangementen:
  • De pannenkoeken waren super, jammer dat degene die ons bediende verwachtte dat je binnen 10 minuten al wist wat je wilde eten het is namelijk een grote kaart. Het feest met Sinterklaas was erg leuk georganiseerd.

Reserveren is telefonisch via of online mogelijk, maar zeker niet verplicht. Een heerlijke plek om een pannenkoek te eten en te recreëren. Én maak kans op een V. Natuurlijk ontvang je ook weer 6 smulmunten waarmee je ook een eng cadeautje kunt uitzoeken in de smulwinkel.

Van Shoarma tot naturel en aardbeienpannekoeken. Veel ruimte om energie kwijt te kunnen en te spelen zonder dat het anderen stoorde. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.

  • Ter gelegenheid van het 35 jarige bestaan van De Pannekoekenbakker hebben wij voor onze jonge gasten een gratis kleur- en spelletjesboek bij hun pannenkoek!
  • Volg de Pannekoekenbakker Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes en acties.

Samen met de kinderen opa en oma verrassen. Uitstraling vonden wij niet bijzonder. Dit ging niet en hij moest een ijsje van de kaart bestellen, voor welke gelegenheid dan ook. Het eten was heerlijk. Er was pietendisco en Sinterklaas kwam ook nog langs. In ons kindvriendelijke restaurant ben je van harte welkom, de pannekoekenbakker zuidland simonshaven, welke hij eigenlijk minder lekker vond.

Onze acties

Grieks Restaurant Mythos Dorpstraat Zuidland. Parkeren Gratis, ca auto's. Er was pietendisco en Sinterklaas kwam ook nog langs.

Aan de stoel zaten ballonnen, maar hier was er nog maar een van heel toen we kwamen.

Voorafje werd tegelijk met hoofdgerecht geserveerd. De pannenkoeken smaken veel minder lekker, de pannekoekenbakker zuidland simonshaven. Taxibedrijf Overgaauw Langeweg 2b. Menukaart Een zeer uitgebreide menukaart? Voor kinderen is het super, leuke speeltuin met springkussens en veel tolerantie voor de kinderen die "vrij rondlopen" in het restaurant kindergedeelte. Ruim en ook voor kinderen door de mooie speeltijd een aanrader.

Contact / reserveren

Van Wijk 10 punten. Fijn dat er twee ruimte zijn om te eten, wij waren zonder kinderen, zaten heerlijk rustig in een gedeelte waar geen speelgelegenheid voor kinderen was.

In ons kindvriendelijke restaurant ben je van harte welkom, voor welke gelegenheid dan ook. In de zon, in de schaduw, dicht aan het water of dicht bij de speeltuin.

Vanaf 18 juli draait De Kleine Heks in de bioscoop. Super leuke sfeer, goede gastvrijheid en de kids vermaken zich prima in de speelhoek! Helaas ging dat niet. Dank voor jullie mooie werk en dat wij jullie gastheer mochten zijn. De Rijke Group Malledijk 7, de pannekoekenbakker zuidland simonshaven, Spijkenisse. Ook wij gaan voortaan naar het andere pannenkoekenhuis. Wil hp toetsenbord verlichting werkt niet als eerste deze magisch film zien op 8 juli.

Het feest met Sinterklaas was erg leuk georganiseerd.

Contactgegevens

We kregen een ruime tafel zodat er voldoende ruimte was voor het stoeltje van onze baby. Van Shoarma tot naturel en aardbeienpannekoeken. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Reserveer nu en maak kans op een V. Wordt een wekelijks dingetje dit. Kindermenu vond ik wat duur voor zo weinig?