Gebeld worden vanuit het buitenland t mobile

Geplaatst op: 15.04.2019

De beller betaalt de kosten voor het bellen naar Nederland. Ik heb zelf niet gebeld.

Jij betaalt de kosten voor het bellen naar Nederland vanuit het buitenland. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Om kosten voor internet te voorkomen, kun je een Web n'Walk bundel activeren.

Meld je aan Heb je al een account? Is je Nederlandse bundel op en wil je geen extra bundel aanvragen? Wien, Österreich Ik heb zelf een Vodafone abonnement, en ik heb op de Vodafone site gezocht. Deze kosten zijn afhankelijk van de provider van de beller.

Zeist ik dacht altijd dat de beller betaalde tot de nederlandse grens en dat dan de ontvanger de rest betaald. Pagina 1 van de 1! Gebeld worden in het buitenland vanuit Nederland Jij betaalt de kosten voor het gebeld worden in het buitenland! Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Je bevindt je in Nederland: .

Je belt naar NL nummer dat zich in buitenland bevindt: Hoi kimbo, welkom op het Simyo forum Is het antwoord van Scotsman duidelijk voor je? Wie betaalt wat als ik in Nederland door een buitenlands nummer wordt gebeld?

Tariefinformatie ontvangen per sms

Vind het antwoord op je vraag. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Wie betaalt wat als ik in het buitenland naar mijn voicemail bel?

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Je koopt dan bijv. Deze kosten zijn afhankelijk van de provider van degene die naar je belt.

  • Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren.
  • Wie betaalt wat als ik in het buitenland naar een ander buitenlands nummer bel? Actieve onderwerpen Eigen berichten.

Zoals je leest hebben wij ervaring ermee en nog noooit kosten gehad. Groetjes, Ernst aub alleen een privbericht sturen als de moderator daar om vraagt. Wil je geen sms-berichten met tariefinformatie ontvangen als je de grens overgaat. Welkom Registreer of log in via Mijn Simyo om deel te nemen! Wie betaalt wat als ik in het buitenland vanuit Nederland wordt gebeld. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren.

Welk land is de afkorting op de factuur

Geen medewerker maar klant!!! Düsseldorf Of je laat je vriend een callingcard aanschaffen ldpost. Gewoon de prijs alsof ík iemand bel in Nederland? Vleuten Als jij gewoon in Nederland zit, betaalt de beller volgens mij de volle mep.

Alsjeblieft alleen privberichten sturen als een moderator er om vraagt? Kijk voor een overzicht van de zones en tarieven op buitenland tarieven abonnement en buitenland tarieven prepaid. Verstuur Terug naar overzicht. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Maar ik kon niets vinden.

Weet jij het antwoord?

Het ontvangen van voicemailberichten is gratis. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Delen Tweet Delen Delen.

In dit overzicht zie je welke code bij welk land hoort. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Je betaalt normaal tarief. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, gebeld worden. In dit sms-bericht staan de tarieven voor bellen, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, gebeld worden vanuit het buitenland t mobile, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord. Je bevindt je in Nederland:. En als er vanuit french press koffie maken buitenland met een landlijn naar mijn mobiel in nederland word gebeld kost me dat ook niets.

Meld je aan

In het buitenland naar een buitenlands nummer bellen. De hoogte van het tarief hangt af van het land waar zijn nummer is geregistreerd. Bellen in het buitenland naar Nederland Jij betaalt de kosten voor het bellen naar Nederland vanuit het buitenland.

In het buitenland gebeld worden door een Nederlands nummer dat in het buitenland is. Dan betaald de beller tot aan de grens en jij rest. Stuur alsjeblieft alleen privberichten als een moderator hierom vraagt.

Als je in Nederland bent en je hebt een Nederlandse mobiele aansluiting zoals Simyo dan betaal je nooit voor binnenkomende gesprekken dus ook niet vanuit het buitenland.