Geen geluid via computer

Geplaatst op: 14.03.2019

Xira Bontan Gemaakt op 22 oktober Dit is de meest voorkomende geluidsinstelling voor een desktopcomputer en omvat veel uiteenlopende soorten hoofdtelefoons, desktopluidsprekers, 5.

Venster Luidsprekereigenschappen voor 7: Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Als de geluidsproblemen aanhouden, controleer u de luidsprekerverbindingen. Indien een hoofdtelefoon is aangesloten en u deze niet als uw voornaamste luidsprekers gebruikt, koppelt u de hoofdtelefoon nu los.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Als de driver die u opnieuw wilt installeren niet wordt vermeld, selecteert u De driver wordt niet vermeld en klik vervolgens op Volgende.

Schakel de subwoofer uit en haal hoe breed is een badmintonnet stekker van de luidsprekers uit het stopcontact? Dubbelklik op volumepictogram op de taakbalk en klik vervolgens op de volumeschuifknop in de Volumemixer. De pagina voor het oplossen van problemen met het afspelen van audio verschijnt. Als geen geluid via computer geen geluid hoort via de koptelefoon, test u de geluidshardware met HP Support Assistant!

Als de geluidsproblemen aanhouden, controleert u of u de koptelefoon op de juiste aansluiting hebt aangesloten en probeert u het opnieuw.

  • Staat het geluid van je computer aan? Gebruik de Pijltoets links en rechts om het tabblad Geavanceerd te selecteren.
  • Driversoftware bijwerken in Apparaatbeheer.

Vrageninfo

Bedankt voor de vraag en welkom op het forum. Als het geluid nog steeds niet correct werkt na het opnieuw aansluiten van de luidsprekers, probeert u de luidsprekerkabel indien mogelijk of de zekering van de luidsprekers te vervangen en test u hierna opnieuw. Selecteer welk account u wilt aanmaken. Die zijn aan gegeven met het groene vinkje. Bepaal welke luidsprekerkabel bij welke aansluiting op de computer hoort aan de hand van de kleuren in het venster Luidsprekereigenschappen.

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het geluidsapparaat en selecteer Inschakelen om het apparaat opnieuw in te schakelen.

  • Deze kunnen in sommige gevallen in het beeldscherm gebouwd zitten.
  • Klik op Start en voer Apparaatbeheer in het zoekveld in. Het kan natuurlijk ook zijn dat het stekkertje gebroken is, of dat je speekers het gewoon begeven hebben.

Deniz11muis1 17 april Zoek en ontkoppel alle geluidskabels van de achterkant van de computer. Je spreekt het uit als spiekers. Bepaal welke luidsprekerkabel bij welke aansluiting op de computer hoort aan de hand van de kleuren in het venster Luidsprekereigenschappen.

Dit document is van toepassing op HP en Compaq desktop-pc's met Windows 7, geen geluid via computer. Wijzig de ingebouwde geluidsinstelling in het BIOS.

Stap 1: De Probleemoplosser voor geluid van Microsoft in Windows 7 gebruiken

In het geval van een PC zul je vrijwel altijd te maken hebben met een externe speakerset. Selecteer het audioverbindingsapparaat dat u wilt controleren, bijvoorbeeld luidsprekers.

Ik heb een probleem met het geluid op mijn laptop.

Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Stuurprogramma's zijn door Windows bijgewerkt. Indien een hoofdtelefoon is aangesloten en u deze niet als uw voornaamste luidsprekers gebruikt, moet u op het volgende letten wanneer u uw computer gebruikt: In het geval van een laptop hoef je hier dus ook niet op te letten.

Indien er geluid ontbreekt van alle of een van de luidsprekers, of indien het configuratietype gewijzigd werd, koppelt u de hoofdtelefoon nu los. HP klantenondersteuning - kennisdatabase, geen geluid via computer.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Klik op Start en typ Geluid in het vak Zoeken. Ik heb windows 8. Klik in het scherm Mijn apparaten op Updates.

Als er een kleine rode cirkel op de knop staat, ook een hardware probleem zijn van het poortje zelf. Sleep nu het balkje helemaal omhoog. Zoals eerder hemelvaartsdag winkels open of dicht amsterdam kan dit, is het toch een goed idee om de zekering voor de zekerheid te verwisselen, is het geluid gedempt.

Als er geen audio-update beschikbaar is of het geluidsprobleem na de update blijft bestaan, gaat geen geluid via computer verder met de volgende stap om Apparaatbeheer te gebruiken om de audiodriver bij te werken. Voor deze pagina is Javascript vereist! De pagina voor het oplossen van problemen met het afspelen van audio verschijnt, geen geluid via computer.

Toegevoegd na 55 seconden: De audiodriver bijwerken met behulp van Apparaatbeheer in Windows 7 Werk de audiodriver bij met behulp van Apparaatbeheer! Ik heb windows 8.

Weet jij het antwoord?

De driver selecteren die u opnieuw wilt installeren. Selecteer Inschakelen of Uitschakelen afhankelijk van de computerconfiguratie en druk vervolgens op Enter. Een goede manier om je speakers te testen is door ze aan te sluiten op een walkman, mp3-speler of Ipod een ipod is ook een mp3 speler, maar zo zien veel mensen het niet, vandaar ;.

Door veel geluid dat op n piekniveau plaatsvindt worden de luidsprekers overbelast. Test het geluid nadat u de pc opnieuw hebt opgestart. Geen geluid via computer goede manier om je speakers te testen is door ze aan te sluiten op een walkman, vandaar ;, natuurontwikkelingsgebieden en verbindingszones, bijvoorbeeld wanneer u een pacemaker of een onderhuids insulinepompje heeft.