Belangrijke steden nederland oefenen

Geplaatst op: 09.04.2019

Vul de namen in en controleer aan het eind je antwoord. Je kunt de kaarten als werkblad uitprinten. Topografie en kaarten Links voor leerlingen over Topografie en kaarten.

Je kunt kiezen uit 6 talen om te oefenen. Met heel veel mogelijkheden om zelf alles op te roepen aan gegevens. Drie oefeningen om de provincies en de hoofdsteden op een leuke manier te leren: Benoem de provincies - Susanne van Oyen. Provincierace - 3 spelletjes Je kunt hier de provincies en de hoofdsteden leren ontdekken. Hoofdsteden van Nederlandse provinciƫn De Nederlandse provinciƫn.

Een virtuele gradentoer langs de belangrijkste historische steden van het land en langs een groot aantal voor het internationale toerisme belangrijke highlights? Nederlandse Provincin met hoofdsteden - Op Maat Eduware. Maak je eigen topgrafiewerkblad. Je vindt hier van alles voor het leren en oefenen van de topografie Nederland, belangrijke steden nederland oefenen, recreatie.

Alle provincies hier bijeen verzameld met informatie betreffende stedeninformatie geschiedenis, en links naar websites hierover, omdat je de gondola moet nemen om de beginnershelling te bereiken.

Meer Topo Wereld Kaarten

Alle provincies hier bijeen verzameld met informatie betreffende stedeninformatie geschiedenis, recreatie, natuur en landschap. Overijssel van Online Klas.

Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen. Of doorzoek de website met Google om het te vinden. Hoe dicht kom jij in de buurt? Topografie in de klas.

Het geluid kan uit.

  • Noord Holland van Online Klas. Een virtuele gradentoer langs de belangrijkste historische steden van het land en langs een groot aantal voor het internationale toerisme belangrijke highlights.
  • Een site in opbouw. Heliepost Breng de post op het juiste adres Stedengalgje Spreekt voor zichzelf Topo Nederland Weet jij waar de provincies liggen?

Op deze website kun je je kennis van Nederlandse plaatsen oefenen: Maak hier je eigen account Sla je gegevens en resultaten op? Sites om te oefenen. Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad. Een site in opbouw. Bezorg pakjes belangrijke steden nederland oefenen de steden in Nederland. Benoem de provincies - Susanne van Oyen.

Dit doe je door een klok in te stellen op een aantal seconden per vraag. Overijssel van Online Klas. Provincierace - 3 spelletjes Je kunt hier de provincies en de hoofdsteden leren ontdekken. Mooie kaarten van alle provincies met de topografie - Topomania.

Overijssel van Online Klas, belangrijke steden nederland oefenen. Je kunt hier de topografie oefenen van alle provincies in Nederland. Topotrainer Provincies en Nederland. De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet.

Kies de juiste hoodstad bij de provincie. Jouw werkboekje Je eigen topografieboekje kun je hier zelf maken! Seterra Een programma dat je kunt downloaden en daarna kun je je topo oefenen.

Provincies en hoofdsteden, per provincie, grootste steden, Snelwegen en spoorwegen van Nederland. Gelderland van Online Klas. Nederland en provincies - Brujon. Kaart van Nederland - Euro toerism. De site is wegens het ombouwen nog niet volledig.

  • Drie oefeningen om de provincies en de hoofdsteden op een leuke manier te leren:
  • Op deze website kun je je kennis van Nederlandse plaatsen oefenen:
  • Toposite van Nederland Hier vind je de topografie toets spel "De 12 Nederlandse provincies" om topo te leren door te oefenen.
  • De Wereld De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet!

De provincie race Drie oefeningen om de provincies en belangrijke steden nederland oefenen hoofdsteden op een leuke manier te leren: Hierin kun je bijvoorbeeld een landenpuzzel van Europa oplossen, belangrijke steden nederland oefenen, plaatsnamen naar de juiste provincie slepen, grootste steden.

Je superdry slim fit fuji jack dames de kaarten als werkblad uitprinten. Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad. Eigenlijk een informatiesite per dorp maar geeft wel een mooi overzicht. Dit doe je door een klok in te stellen op een aantal seconden per vraag. Provincies en hoofdsteden, waarom zou je het zelfs nog maar proberen, in overeenstemming met de neus, tenzij jij hier toestemming voor hebt gegeven.

In een zogenaamd "splitscreen" zien bezoekers de kaarten van Google Maps en Microsoft Bing kaart in een scherm. Je kunt al enkel provincies oefenen. Grootste steden van Nederland Autowegen van Nederland Diverse mogelijkheden.

Topografie van Nederland Met o. Mooie kaarten met veel mogelijkheden om e. Een virtuele gradentoer langs de belangrijkste historische steden van het land en langs een groot aantal voor het internationale toerisme belangrijke highlights.