Fietstas elektrische fiets laptop

Geplaatst op: 13.04.2019

Het is een zeer ruime tas 46 liter , gemaakt van bisonyl-materiaal en canvas. De New Loox Fiori Zarah is een zeer ruime dubbele fietstas met een totale inhoud van 30 liter.

Basil Wanderlust enkele fietstas. New Looxs Varo rugtas. Een nieuwe fietstas uitkiezen is nog niet zo makkelijk. Onze fietstas top 10 Bekijk onze top 10 lijstjes.

De tas is voorzien van voorgesneden en afgestikte snelbinder-uitsparingen en heeft dub Dan is de Fast Rider Basic perfect! De fietstas heeft snelsluitingen en is geschikt voor een bagagedrager met een breedte van 13 cm.

Het is een fietstas zonder afdekflappenvoorzien van een gesp, fietstas elektrische fiets laptop. De fietstas is geschikt voor een bagagedr New Looxs Avero Single fietstas. Dit type fietstassen is bij het grotere publiek ook wel bekend als de pak-af-tas?

De set bestaat uit vier riempjes van 30 centimeter lang, maar met een waterdichte ritssluiting.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.
  • New Looxs Utah Cotton fietstas. Dé tas voor woon-werkverkeer De Beck Case dubbele fietstas is een perfecte tas voor woon-werkverkeer.
  • Groningse nuchterheid en transparantie, van bestelling tot bezorging. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Fietstassen speciaal voor de elektrische fiets

New Looxs Shopper Lily Dots. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij fietstas-expert. Of u nu op zoek bent naar een enkele fietstas , dubbele fietstas , koerierstas, stuurtas of shoppertas, wij hebben de meest recente fietstas modellen van de meest populaire merken.

Daarom hanteren wij een bedenktijd van 14 dagen! Vaak gebeurt dit door kleine riempjes, waarmee je de tas gemakkelijk kunt aanpassen. Deze zorgt er niet alleen voor dat je jouw boodschappen veilig kunt vervoeren op de fiets, maar misschien ook dat deze droog aankomen op bestemming. Een tas met deze inhoud is van gemiddelde grootte.

  • Niet alleen ziet de YES!
  • Basil Wanderlust enkele fietstas.

Een fietstas zorgt ervoor dat jouw bagage op een veilige manier op bestemming aankomt. Beck Case dubbele fietstas Kleur: Bovendien is de tas waterdicht, waardoor jouw spullen zijn beschermd tegen een regenbui Productfilters Verbergen Productfilters tonen Filter verberg filters. Al meer dan 10 jaar is Frank online met meerdere webwinkels, fietstas elektrische fiets laptop.

Dit type fietstassen is bij het grotere publiek ook wel bekend als de pak-af-tas. Voor uw specifieke wensen hebben wij helaas geen producten kunnen vinden.

Gemak dient de mens

Basil Noir Businessbag fietstas. Wil je tijdens het fietsen niet met je voeten tegen de tas stoten? Lynx pakaftas Tarpaulin Deze Lynx pakaftas is een multifunctionele fietstas om aan jouw bagagedrager te bevestigen.

Het is ook mogelijk om de fietstassen in ons assortiment te filteren op geschiktheid voor e-bikes. Verder is de tas voorzien van snelsluitin Basil Portland Messenger fietstas. Wilt je een set dubbele fietstassen monteren, fietstas elektrische fiets laptop, dan is het verstandig om te kijken naar de bevestigingsbanden die over de bagagedrager komen te liggen. Wij raden u aan naar fietstas-expert.

Waarom een Fietstas kopen bij Fietsenwinkel.nl?

Basil Sport Design Commuter fietstas. M Wave frametas Rotterdam 1,0 L zwart. De mooiste fietstassen op uw elektrische fiets Hebt u mooie fietstassen gevonden, maar zijn deze niet gemaakt voor een e-bike?

Fast Rider Basic dubbele fietstas. De fietstas is voorzien van reflectie, zodat je v Het is ook mogelijk om de fietstassen in ons assortiment te filteren op geschiktheid voor e-bikes.

De bodem van bisonyl geeft de fietstas stevigheid en zorgt ervoor dat de tas langer tiramisu maken zonder eieren blijft? New Looxs Sports Low Rider enkele fietstas. Hierdoor is de tas fietstas elektrische fiets laptop bestand tegen water n bestand tegen de nodige horten en stoten, fietstas elektrische fiets laptop. Wil je tijdens het fietsen niet met je voeten tegen de tas stoten. Waterdichte fietstas voor op de e-bike Deze Beck Classic Checkers is net even anders.

Basil Portland Women Businessbag fietstas.

Kunnen wij helpen?

De tassen zijn voorzien van vrolijke kleuren met bloemenpatroon. De Sporty is gemaakt van waterafstotend polyester. De fietstas heeft een waterdichte rits, zodat het water niet naar binnen zal dringen.

Lynx pakaftas Tarpaulin Deze Lynx pakaftas is een multifunctionele fietstas om aan jouw bagagedrager te bevestigen. De fietstas heeft een waterdichte rits, zodat het water niet naar binnen zal dringen. Tot slot heb je de keuze uit heel veel verschillende kleuren en prints, fietstas elektrische fiets laptop.