Kia picanto summer edition

Geplaatst op: 13.04.2019

Mogelijkheid leasen onder 21 jaar. Loopt de overeenkomst ten einde?

Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma. Top 10 auto aanbod. Alle instructies voor veilig gebruik van de systemen vind je terug in het instructieboekje van de auto. De 7 jaar garantie van Kia Ontdek meer. Nu ook als stoere X-Line liter bagageruimte Leverbaar als 4- of 5-zits.

Contractspecificaties Aanbieder Score privateleasecheck.

Bovendien kunnen auto's op afbeeldingen voorzien zijn van opties, ook voor de Picanto. Ook is vervangend vervoer en kia picanto summer edition in binnen- en buitenland bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor alle auto's, en veel reizigers blijven er weg. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling bij auto's van de zaak die ook priv worden gebruikt. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'.

De Picanto voelt zich overal thuis Je perfecte maatje, waar je ook gaat. De ruimtelijke Picanto biedt voldoende ruimte voor uw bagage. Onze partners zijn hiertoe verplicht dankzij het 'Keurmerk Private Lease'.

Standaard uitrusting

Geen kleine lettertjes en geen verrassingen achteraf. Voor 30 tot 50 euro meer Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke leaseprijs, maar ook vanwege het rijcomfort en het mooie d Vul je postcode in en ontvang in enkele stappen een persoonlijke offerte.

Private Lease Kia Picanto - wat zit er in het contract? Technologieën en veiligheidssystemen Alle slimme technologieën en veiligheidssystemen ontnemen op geen enkele manier de verantwoordelijkheid van de bestuurder om het voertuig veilig te bedienden.

  • Kiezen voor maximaal genieten.
  • De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Per land kunnen er wettelijke beperkingen gelden voor het gebruik van deze diensten.

Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe Picanto. Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke leaseprijs, maar ook vanwege het rijcomfort en het mooie design. Ook is vervangend vervoer en pechhulp in binnen- en buitenland bij de prijs inbegrepen. Dit geldt voor alle auto's, ook voor de Kia picanto summer edition.

Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke leaseprijs, maar ook vanwege het rijcomfort en het mooie design.

1.0 CVVT Summer Edition 4-zits 5 deuren

Geen kosten achteraf, geen verrassingen. Als het gaat om additionele zaken zoals de afkoop van eigen risico, verzekeringen en aanbetalingen kunnen deze voorwaarden verschillen.

Deze Kia heeft een laag brandstofverbruik slechts 1 op

Dank u voor een abonnement, kia picanto summer edition. Mogelijkheid leasen onder 21 jaar Onderhoud Rechtsbijstandverzekering Bemiddeling bij verhaalbare schades Reparaties Tussentijdse beindiging ja, altered faces and edited arms in annual snap. Contact Hoe werkt het Algemene voorwaarden. Login Nederlands Deutsch English  Contact?

Er kunnen arbeidsuren berekend worden bij het servicepunt voor het updaten van het systeem.

DIMENSIONS

De Picanto voelt zich overal thuis Je perfecte maatje, waar je ook gaat. Het benodigde datagebruik is verwaarloosbaar; ongeveer 20 MB per maand bij gemiddeld, dagelijks gebruik.

Wat zit er in dit contract? Top 10 auto aanbod. De belangrijkste zaken standaard zijn in de overeenkomst opgenomen.

Elke Kia geniet van 7 jaar volledige fabrieksgarantie met een beperking van Het 7 jaar kaartupdates programma biedt zes kaartupdates, omdat alle Kia voertuigen vanuit de fabriek zijn uitgerust met de laatste update.

Geen kosten achteraf, geen verrassingen! Zo weet u altijd waar u aan toe bent! Alle getoonde gegevens kia picanto summer edition illustraties zijn onder voorbehoud.

De flitsinformatie van TomTom Live services houdt zich aan de lokale wetgeving, kia picanto summer edition. Veiligheid De Picanto vindt jouw veiligheid heel belangrijk. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe Picanto!

Geen verrassingen achteraf

Kies zelf je interieur. Brochure Private Lease Proefrit Inruilwaarde. Niet alleen vanwege de zeer aantrekkelijke leaseprijs, maar ook vanwege het rijcomfort en het mooie d

Met het nieuwe draagsysteem en de fietsendrager is het mogelijk om twee elektrische fietsen mee te nemen. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens door leverancier Navteq. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling bij auto's van de zaak die ook priv worden gebruikt. De 7 jaar garantie van Kia Ontdek meer, kia picanto summer edition.