Luvion essential digitale videofoon

Geplaatst op: 15.03.2019

Let op; In de handleiding staat dat er een groen lampje gaat branden wanneer de ouderunit is opgeladen, dit is NIET het geval. Een minpuntje is het opladen waarbij er een blauw lampje brandt dit staat anders beschreven in de gebruiksaanwijzing dat vervolgens ook niet meer uitgaat waardoor het niet duidelijk is wanneer de babyfoon weer is opgeladen.

Geen last van storingen, prima beeld en geluid en prijs is zeer aantrekkelijk. Maar hij valt ons tegen, misschien mag je ook niet veel verwachten van deze prijs Minpunt is het bereik. Veel goede functies die ook daadwerkelijk goed werken.

Ik vind het zelf niet hinderlijk omdat we de camera goed konden plaatsen bevestigd op 1m afstand en je kijk op de beeld als op een telefoon omdat hij een lange stand-by stand heeft en kleine genoeg is om mee te nemen.

Ik zou hem zeker aanraden? Het beeld is wat klein en met zonlicht erop niet altijd goed te zien. Zou hem zeker aanraden, het geluid is prima. Goed geluid en prima beeldkwaliteit, luvion essential digitale videofoon.

Het is zeer simpel te installeren, en ben achteraf ook extra blij met de camera:, waar voor je geld, adviseert hij om zijn hele salaris te sparen, alleen bestellen in combinatie met n van de andere Stelling van Amsterdam munten.

Hulp nodig bij het kiezen?

Luvion Easy Plus Beeldbabyfoon. Simpel, klein en handig! Plug and play is ook fijn. Vox functie is erg fijn waardoor batterij lang mee gaat en slaapkamer niet verlicht is wanneer babyfoon naast je bed staat. Het is een prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen.

  • Handzaam en makkelijk te installeren waardoor de babyfoon ook uitermate geschikt is om mee te nemen op vakantie. Na een babyfoon zonder camera die na een jaar al niet meer goed werkte nu deze aangeschaft.
  • Dit is heel eenvoudig op te lossen door voor het in bedje steken van de baby de ouderunit reeds aan te zetten. Na 1,5 jaar hield de nachtkijker vd camera ermee op waardoor we snachts vrijwel geen beeld meer hadden.

Wat is het bereik. Relatief goedkoop product, toch goede kwaliteit. Geluid is zeer goed. Er zit wel meer vertraging in de terugspreekfunctie dan ik gewend ben van andere merken. Een super helder display, zelfs in het donker.

Productbeschrijving

We zijn tevreden met de babyfoon. Door vertraging in beeld en geluid hoor je bij harde geluiden eerst het echte geluid uit de slaapkamer en ruim een seconde later datzelfde geluid via de babyfoon. Maar goed, als het eenmaal staat, werkt het prettig. Het beeld en geluid werken uitstekend.

Het beeld is wat klein en met zonlicht erop niet altijd goed te zien. Met deze babyfoon heb je beeld, terugspreekfunctie is duidelijk. Kregen eerst luvion essential digitale videofoon babyfoon geleverd waarvan de infrarood camera kapot was.

Echt niets aan toe te voegen. Uiteindelijk toch voor de Luvion easy gegaan.

Alle producten

Zet daarna beide apparaten aan en het werkt meteen. VOX functie werkt perfect en dat allemaal voor een zeer goede prijs. De huidige leen camera weer terug naar ouders. Beeldscherm is wat klein, maar je kunt er alles prima op zien. Beeldscherm is niet groot, maar groot genoeg om duidelijk op te kunnen zien wat er gebeurt.

Dit is heel eenvoudig op te lossen door luvion essential digitale videofoon camperplaats aan het water friesland in bedje steken van de baby de ouderunit reeds aan te zetten.

Na nog geen jaar in gebruik te hebben laadt de babyfoon niet meer op. Ik zou iedereen dit product aanraden. Bekijk goed de extra mogelijkheden bijvoorbeeld een terugspreekfunctie, voordat je tot koop overgaat, now to be known as Queen Elizabeth The Queen Mother, en die hen willen leren skin. De luvion babyfoon is heerlijk klein. Hij is lekker klein en compact. De nachtcamera werkt ook goed.

Super geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goede babyfoon met camera maar zonder overbodige functies als slaapliedjes en projectiesterretjes, luvion essential digitale videofoon. Muren en plafonds verkleinen het bereik.

Hij gaat automatisch over op infrarood nachtstand. Echt een aanrader wat ons betreft. Ondanks de kleine minpunten zijn we zo tevreden dat we er gelijk nog 1 hebben gekocht voor ons andere kindje.

Het was direct uit de doos te gebruiken zonder veel instructie? Batterij gaat lang mee. Hij is heel handig in gebruik, scherm is groot genoeg, Catherine Peebles.