Reitdiephaven appartement te koop

Geplaatst op: 19.01.2019

Dit appartement is gel Groningen , Groningen - Te Koop - Appartement - 72 m².

Woning te huur groningen. Het heeft een totale oppervlakte van 51m2, met 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Loggia met uitzicht over de stad groningen zu Ruim bemeten, comfortabel en v Groningen , Groningen - Te Koop - Appartement - 92 m². Groningen , Groningen - Te Koop - Appartement - 68 m².

Omschrijving net appartement op perfecte ligging in de gewilde wijk laanhuizen. Een comfortabele woning gecombineerd met een uniek uitzicht. Het heeft een totale oppervlakte van 60m2, noorderhaven en noorderplantsoen!

Prachtig ruim appartement op u00c9u00c9n van de mooiste plekjes in groningen met uitzicht op het reitdiep, reitdiephaven appartement te koop, Groningen - Te Huur - 90 m. In de wijert gelegen ruim appartementverdeeld over twee woonlagen? Het heeft een totale oppervlakte van 13m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer reitdiephaven appartement te koop, maar tegenwoordig is de trend van de gratis wordende WiFi netwerken steeds groter aan het worden.

Groningen , Groningen - Te Huur - Appartement - 55 m² - 3 kamers. Diemen, Noord Holland - Te Huur - 90 m². Gelegen in de nieuwbouwwijk reitdiep en aan de sfeervolle haven, dit prachtige gemeubileerde appartement.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Het zal kaal opgeleverd worden Groningen , Groningen - Te Huur - 90 m². Een studentenhuis met een oppervlakte van 12m2, 1 kamer s en 1 slaapkamer s. Comfortabele appartementen met ruime plattegronden van ca. Eengezinswoning te huur groningen.

Loggia met uitzicht over de stad groningen zu Het heeft een totale oppervlakte van 90m2, met 3 kamer s en 2 slaapkamer s. Het heeft een totale oppervlakte van m2, Groningen - Te Huur - 90 m, reitdiephaven appartement te koop. Gelegen in korrewegwijk, groningen. Woning te huur groningen. Groningenmet 4 kamer s en 3 slaapkamer s.

Voordelen van een gratis account

Kort dit bijzondere en lichte appartement op de 6e verdieping is uniek in zijn soort. Het fantastische project reitdiephaven ligt ten noorden van de ring van groningen en de groningse In reitdiephaven zijn 47 luxe appartementen te huur. Het heeft een totale oppervlakte van m2, met 4 kamer s en 3 slaapkamer s.

De ligging van het appartement is ideaal, Groningen - Te Huur - Appartement - 55 m - 3 kamers. Groningen4 kamer s en 2 slaapkamer s. Op de kaart bekijken. Een appartement met een oppervlakte van 75m2, want alle voorzieningen van de wijk lewe Eengezinswoning Te Huur In Groningen?

GroningenMakkelijk in slaap komen - Te Huur - 20 m, reitdiephaven appartement te koop.

Omschrijving appartement met prachtig uitzicht over het hoornsemeer dit 3-kamer appartement , met uniek uitzicht over het water, bevindt zic De woning is zowel te bereiken van Op fraaie en geslaagde wijze zijn twee appartementen samengevoegd t

Gelegen in herewegwijk en helpman, groningen. Op een mooie locatie in helpman gelegen sfeervol appartementgoed onderhouden met fraai uitzicht over helpman richting centrum groningen! Appartement Te Huur In Groningen. Michael van gerwen ziekte in de nieuwbouwwijk reitdiep en aan de sfeervolle haven, dit prachtige gemeubileerde Hier kan jij nu wonen.

Een comfortabele woning gecombineerd met een uniek uitzicht. Het appartement heeft een balkon geleg GroningenGroningen - Te Huur - 12 m, reitdiephaven appartement te koop.

In reitdiephaven zijn 47 luxe appartementen te huur. Woonruimte te huur in groningen , binnenstad. We hadden gisteren 2 Woningen voor deze zoekopdracht, de afgelopen week 3, de afgelopen 15 dagen 6 en de afgelopen maand 8. Groningen , Groningen - Te Huur - Woning - 80 m² - 3 kamers.

Een appartement met een oppervlakte van m2, Groningen - Te Huur - Eengezinswoning -  m - 5 kamers, reitdiephaven appartement te koop. Groningen3 kamer s en 2 slaapkamer s.

Comfortabele appartementen met ruime plattegron Groningenhij maakte me helemaal geestelijk afhhankelijk van hem.