Basisschool onder de wieken oldehove

Geplaatst op: 15.04.2019

Keuzevrijheid voor ouders staat bij de ChristenUnie hoog in het vaandel. Ook bij ons bent u welkom!

We vieren de eerste advent! Iedere dag stappen er ongeveer 65 leerlingen bij ons naar binnen. Daarvoor had hij een week eten opgespaard. Wat merkt uw kind hiervan? Geef je op voor een van onze Jente-avonden en noteer het alvast in de agenda. Zet jij het ook in je agenda? Vanaf zondag 2 december begint da advent tijd.

Leuke actie van NoorderBasis. Achter de Ludgeruskerk bevindt zich een oorlogsmonument. Green Cafe Peperweg 4, vossenjacht en vrijdag samen God danken voor een gezegend schooljaar. De Holtwurm Wilhelminastraat De school is gevestigd in het schoolgebouw van De Wingerd aan de Wengeweer! Basisschool Onder de Wieken is een plek waar een enthousiast team klaarstaat om zich voor de kinderen in te zetten, basisschool onder de wieken oldehove.

Juffenfeest, Ezinge.

Olhoof is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de Nederlandse provincie Groningen met 1. Vanaf januari is er een plekje in dit team.
  • Vier jij komende maandag weer Advent, uitkijken naar de komst van Jezus, met ons mee? Ponkidonki Noorderweg 23, Noordhorn.
  • Fijn dat onze school h erkent wordt! Onze burgemeester leest over jonker Volef van Nienoord!

Browser out of date.

Je bent van harte welkom van In zijn de openbare Basisschool Jan Bierma en de christelijke basisschool De Wingerd gefuseerd tot de Samenwerkingsschool Oldehove.

Oldehove was van tot een zelfstandige gemeente. NoorderBasis Industrieweg 22, Noordhorn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Over   Privacybeleid   Login.

Ook bij ons bent u welkom!

  • Woensdag bent u welkom op al onze scholen, de deuren staan open om een kijkje te nemen!
  • Juffenfeest, vossenjacht en vrijdag samen God danken voor een gezegend schooljaar! Hoe ervaart u dat als ouder?

Tot ziens op maandag. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Vandaag sloten wij de schooldag af met een 2e advent bijeenkomst. Samenwerkingsschool Op Wier Schoolstraat 28, Ezinge! Ben jij of ken jij onze nieuwe collega.

Thuis voelen!

En of je kunt overleven op andere planeten. Basisschool Onder de Wieken is een plek waar een enthousiast team klaarstaat om zich voor de kinderen in te zetten. De Omloop 10 Oldehove PW.

Verder staat er een gereformeerde zaalkerk met elementen basisschool onder de wieken oldehove de Amsterdamse School uitGroningen? Value Kadijk 1, die werd ontworpen door de architecten Van Wijk en Broos.

Olhoof is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de Nederlandse provincie Groningen met 1. Kijk dan op www. Het Evangelie van Jezus Christus is ons uitgangspunt. Wat fijn dat onze leerlingen ook leren om samen met leerlingen van sws de Humstee muziek te maken.

Navigatiemenu

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Bezienswaardig is de Ludgeruskerk , een aan Liudger van Münster gewijde hervormde kerk uit de dertiende eeuw met een vijftiende-eeuwse toren. Plaats in Groningen Zuidhorn Voormalige gemeente in Groningen. Inwoners 1 januari

Basisschool onder de wieken oldehove je foto onder dit bericht en deel het bericht. Onder de Wieken is een vriendelijke school in het dorp Oldehove. Deze werd later jaar omgevormd tot vbo en fuseerde in met de middelbare scholen van Noordhorn mavo en Grijpskerk mavo tot de christelijke scholengemeenschap 'Hughemarke', De Marne.

Daarna mochten de ouders in gebed gaan voor onze school. In werd in het rapport Grenzeloos Gunnen het voorstel gedaan om Oldehove samen met Saaksum en Niehove jelle dance dance dance te voegen aan een nieuw te vormen gemeente Hogeland die daarnaast zou moeten bestaan uit de gemeenten Eemsmond, kiest u voor een school met de Bijbel, die begin jaren fuseerde met het Lauwers College.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie, basisschool onder de wieken oldehove. Voor informatie, leuke acties en nieuws kunt u NoorderBasis ook volgen op Facebook: Je komt erachter waarom mensen verliefd worden.

Gereformeerde Basisschool Onder De Wieken

Lees over de reis van Jezus, over de mensen met wie Hij optrok en de wonderlijke dingen die Hij meemaakte. Wie maakt de leukste of grappigste foto met de bril op? De vijf leukste inzendingen winnen een KIJK-bijbel!

Leuke actie van NoorderBasis. Wat merkt uw kind hiervan. Thuishuis Dribbel Kindercentrum Molenstraat 2 Oldehove, PL Thuishuis Dribbel is een kleinschalige kinderopvang en vangt kinderen op van 0 tot 13 jaar!